Underhållsingenjör

Vill du vara med och bidra till Husqvarna Manufacturings fortsatta framgång?

Vi håller just nu på att genomgå vår största förändring på många årtionden. En digitala fabrik med smarta flöden och automation i världsklass håller på att växa fram.

Vi söker dig som vill vara med på denna fantastiska resa!

Just nu söker nu en driven Underhållsingenjör som primärt kommer att säkerställa och utveckla våra underhållsprocesser för att säkra att våra högautomatiserade produktionsutrustningar håller en hög driftsäkerhet.

Detta innebär bland annat att du kommer att ha en betydande roll i att se över utvecklingen av underhållsprocessen, omvärldsbevakning samt beredning och koordinering tillsammans med produktionen och produktionsplanerare av såväl förebyggande som avhjälpande underhållsinsatser.

Vi söker dig med för området lämplig utbildning inom underhåll, serviceteknik, automationsteknik eller motsvarande kunskap förvärvat genom yrkeserfarenhet. Du bör ha några års erfarenhet av praktiskt arbete som underhållsingenjör eller liknande samt erfarenhet av felsökning av styrda processmaskiner eller -utrustningar. 

För att passa i denna rollen bör du gilla att bygga upp nya processer och skapa rutiner där målet är att komma till en vardag där vi kan hantera de utmaningar vi ställs inför. Vidare är du kommunikativ, drivande och arbetar såväl självständigt som i grupp. Du stimuleras av förändringsarbete och kommunicerar med dina kollegor på ett öppet och pedagogiskt sätt.
 

Din ansökan

Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och CV via vår hemsida.

Sista ansökningsdag är 2018-08-19.

Intervjuer sker löpande och vi ber dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt.
 

Kontaktpersoner:

Rekryterande chef – Magnus Wohlin, magnus.wohlin@husqvarnagroup.com, 036-14 47 96.

Rekryterare – Miranda von Seth, mirand.von.seth@husqvarnagroup.com.

Daniel Tornberg – IF-Metall, 036-14 64 56, daniel.tornberg@husqvarnagroup.com

Soili Johansson – Unionen, 036-14 62 08, soili.johansson@husqvarnagroup.com

Fredrik Lindström – Sveriges Ingenjörer; Akademikerföreningen  (Företräder samtliga Saco-förbund), 036-14 74 29, fredrik.lindstrom@husqvarnagroup.com.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom