TESTARE AV INTEGRATION MELLAN INBYGGDA SYSTEM I FORDON

För att fortsätta vara världsledande inom hållbara transporter behövs en väl testad produkt, som kan motsvara kundens förväntningar. Vill du vara med och testa och kvalitetssäkra elsystemet hos Scanias fordon nu och i framtiden, välkommen med din ansökan! Gruppen System Integration Test (EPST) arbetar med verifiering och validering av hela fordonets elsystem, båda lastbil och buss, där känslan för helhetstänk och att förstå våra kunders behov är nyckeln till framgång. Gruppen består av 10 kompetenta och positiva testare uppdelade på team. Vi utför integrationstest på både ny och existerande funktionalitet. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra testmetoder för existerande och kommande funktionalitet, som exempelvis autonoma fordon, hybrid fordon och helt batteridrivna fordon.

Dina arbetsuppgifter

Som testare i fordon kommer du utöver själva testgenomförandet säkerställa att fordonet och

omkringliggande miljö är i rätt status, ta fram relevanta testfall, rapportera avvikelser samt följa upp rättningarna.

Du följer nya funktioner och system från initiering av arkitekturarbetet till leverans till kund. Du får möjlighet att blanda teoretiskt och praktiskt arbete genom att både integrera hårdvara/mjukvara samt utföra tester i många olika typer av lastbilar och bussar.

Vi arbetar i ett dynamiskt självstyrande team baserat på Scrum och lägger stor vikt vid att vi tillsammans kontinuerligt förbättrar både teknik och arbetsmetoder.

Din profil

Du har goda teoretiska och praktiska mekatronik-, data- och/eller fordonskunskaper. Lämplig bakgrund är civilingenjör (mekatronik, elektroteknik, farkost eller motsvarande) alternativt flerårig arbetslivserfarenhet från test av inbyggda system alternativt utveckling av inbyggda system.

Du kommunicerar flytande på svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Du har B-körkort och det är meriterande om du redan har något av de körkort som krävs i arbetet, d.v.s. C, CE eller D-körkort.

Du är initiativtagande, gillar problemlösning och variation i arbetet. Du är kreativ men samtidigt strukturerad för att tvärfunktionellt kunna driva våra frågor i många pågående projekt. Du har lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du kan arbeta både i team som på egen hand.

Vi erbjuder

Som anställd på EPST kommer du få ett brett personligt nätverk inom Scania R&D, eftersom vi deltar i majoriteten av alla R&D projekt. Du får även en möjlighet att arbeta på en grupp med högt till tak och en god stämning.

Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Jobexpress.

För ytterligare information

Kontakta gärna Maria Jacobson, gruppchef, 08-553 824 56.

Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och relevanta betygskopior.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom