Test- och verifieringsingenjör

Vill du jobba med utveckling av produkter som gör skillnad och förbättrar människors hälsa? Trivs du i en roll där variation, problemlösning och nytänkande präglar ditt arbete? Då är det här rätt tjänst för dig!


SHL Group erbjuder dig ett varierande och utmanande jobb i en global organisation där vi tillsammans utvecklar och tillverkar produkter för injektion och inhalation av läkemedel. Våra kundrelationer är långsiktiga, och vi vill ha en långsiktig och värdeskapande relation till dig som medarbetare. Din personliga utveckling på jobbet är därför viktig, liksom att vi trivs och har kul tillsammans.

SHL Group sitter i nyrenoverade lokaler i Nacka Strand med fantastiskt vacker utsikt över Stockholms inlopp. Du tar dig enkelt dit med buss, eller varför inte avnjuta ditt morgonkaffe på en av pendlarbåtarna?
 

Arbetsbeskrivning

Som test- och verifieringsingenjör på SHL Group kommer du att ingå i gruppen Verification & Testing som idag består av elva personer i en härlig blandning av både män och kvinnor, yngre och äldre. Gruppen utvecklar testmetoder och utför, analyserar och dokumenterar provning av medicintekniska injektions- och inhalationsprodukter för patienter, vårdgivare och leverantörer inom läkemedelsindustrin.

Rollen som test- och verifieringsingenjör är väldigt varierande och praktisk lagd, och du kommer du framförallt att jobba med arbetsuppgifter som:

 • Ta fram nya testmetoder och validering av dessa.
 • Utföra mekanisk provning i utvecklingsprojekten, prototyptestning.
 • Vara delaktig i fixturframtagningen.
 • Sätta upp testerna och programmera provningsmaskinerna.
 • Genomföra felsökningsutredningar, allt från större och mer omfattande analyser tillsammans med andra till mindre självständiga utredningar.

Du kommer att ha löpande kontakt med leverantörer och tillverkare av labutrustning och kommer även att koordinera kalibrering och underhåll av utrustningen. Företaget är väldigt positivt inställt till och öppna för förändring, så det finns ett stort utrymme att driva igenom förbättringar, både lokalt inom avdelningen och tillsammans med kollegor från testavdelningen i Taiwan.

Resor, ett par gånger per år, till produktionsanläggningen i Taiwan ingår i tjänsten.
 

Kvalifikationer

För att passa i rollen tror vi att du har:

 • Civilingenjörs- eller högskoleingenjörsexamen inom t.ex. maskin eller har motsvarande arbetslivserfarenhet.
 • Minst 3 års erfarenhet i liknande roll, men gärna betydligt längre.
 • Erfarenhet av arbete i test/laboratoriemiljö (ej enbart mjukvarutestning).
 • Flytande engelska, i tal och skrift.

Har du dessutom erfarenhet av något eller flera av dessa, är det starkt meriterande:

 • Erfarenhet av mekanisk provning och tillhörande mjukvara (Bluehill, TestXpert).
 • Erfarenhet av utveckling av medicintekniska produkter.
 • Erfarenhet av att arbeta i enlighet med kvalitetsledningssystem.

Som person är du engagerad, initiativtagande och metodisk och har en grundtrygghet som smittar av sig på andra. Du är nytänkande, har ett sinne för detaljer och tycker om att driva igenom förbättringar. Din inställning till andra människor präglas av ödmjukhet och du tycker om att samarbeta och dela med dig av din kunskap och erfarenhet.

Stämmer det här in på dig? Ansök redan idag!


Sista ansökningsdag: 2019-04-29, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I denna rekrytering samarbetar SHL Group med Dfind Science & Engineering. För frågor om tjänsten, kontakta gärna rekryteringskonsult Åsa Vallin, 0733 43 40 45.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom