Tekniska projektledare

Hos oss bedrivs arbetet i projektform och därav söker vi nu Tekniska projektledare på flera nivåer. Du kan ha ett övergripande tekniskt ansvar där du som projektledare driver och medverkar i arbetet kring tekniska frågor så att den övergripande designen och kopplingen mellan olika delsystem hänger ihop och uppfyller våra kunders krav. Alternativt kan du ansvara för en viss del av projektet kopplat mot ett specifikt delsystem inom områdena, El, Elektronik, Mjukvara eller det vi kallar Integrated Logistic Support( reservdelar, dokumentation och utbildning på våra produkter)
 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är följande:

  • Ansvarig för planering, utförande samt kontroll av projektarbete
  • Kontinuerlig tidsestimering och resursplanering, samt planering och uppföljning av projektbudget mot projektkostnader.
  • Definiera och utföra korrigerande åtgärder med projektledning och projektgrupper.
  • Säkerställa att arbetet sker enligt relevanta riktlinjer och rutiner.
  • Engagera och motivera kollegor inom området så att de utför ett bra arbete och leverera rätt sak i rätt tid, till rätt kvalitét
  • Bedöma risker och kommunicera med projektteamet. Se till att saker och ting fångas upp och inte faller mellan stolarna.

Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.
 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en teknisk akademisk utbildning och god allmänteknisk kompetens inom områden så som el, elektronik och/eller mjukvara eller eftermarknad/support. Erfarenhet av ledarskap samt att jobba i projektform är meriterande. Du behöver ha goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.
 

Vem är du?

Vi söker dig som har en god förmåga att kunna påverka och göra intryck på andra, samt bygga goda relationer. Du har ett metodiskt och systematisk tillvägagångssätt; planerar i förväg, göra tydliga prioriteringar och fördelar resurser effektivt. Du är duktig på att kommunicera och motivera projektmedlemmar vilket resulterat till goda resultat med hög kvalitet.
 

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi jobbar med spetsteknologi från Idé vid ritbordet till färdiga fordon. Och det som driver vår verksamhet och utvecklingen av framtidens militära fordonssystem driver också dig och din karriär framåt. Vi erbjuder många personalförmåner; bland annat arbetstidsförkortning, flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag, förmånlig föräldralön och vinstdelning.
 

Kontaktperson

Har du frågor, är du varmt välkommen att höra av dig till Jessica Wennerberg HR Businesspartner 0660-80570.

Välkommen med din ansökan!

Vi arbetar med löpande urval vid denna rekrytering

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom