Tekniker med inriktning restaurang

Nervkittlande höjder i Fritt fall, pirriga berg- och dalbanor och kiknande skrik är en del av vår vardag. Att sprida glädje och skapa sagolika minnen likaså. Vill du arbeta i denna unika tivolimiljö och brinner för teknik är detta något för dig!
 

Vad innebär rollen?

I denna roll kommer du att ingå i en grupp som under säsong arbetar med att sköta uppstarten och den dagliga kontrollen av våra fastfood- och restaurangmaskiner. Du arbetar också med att utföra underhåll samt reparationer/felsökningar av dessa maskiner. De vanligaste maskinerna är sockervaddsmaskiner, våffeljärn, popcornmaskiner, glassmaskiner, stekbord, fritöser samt kylar och frysar. Övrig tid på året arbetar du med att strategiskt planera och genomföra de årliga/månatliga/dagliga underhållen på maskinerna, detta för att minimera driftstopp.


Är du den vi söker?

Vi söker dig som har en avslutad teknisk gymnasieutbildning gärna med inriktning elektronik, maskinteknik eller mekanik. Du har arbetat i en liknande roll tidigare och har gärna kompetens inom kyla och värme, diskteknik, maskininstallation eller har arbetat som reparatör inom restaurang.

Vi söker dig som trivs i en självständig roll och som gillar utmaningar samtidigt som du sätter säkerheten i fokus. Du brinner för service till våra gäster och medarbetare och arbetar gärna i ett arbetsklimat som kännetecknas av ett nära samarbete och där nya tankar och idéer välkomnas.

Arbetstiden är främst dagtid, det kommer under säsong även innebära arbete vardagar, kvällar och helger. Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning och med start efter nyår. Lön enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdagen är 22 oktober. Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

På Gröna Lund brinner vi verkligen för det vi gör och vi är alla barnsligt förtjusta i att driva tivoli. Vi är redo för dig! Är du redo att anta utmaningen?


Varmt välkommen in med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Dragica Novacic via mail, dragica.novacic@gronalund.com. Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta gärna rekryterare Caroline Lidholm via mail, caroline.lidholm@parksandresorts.com

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.