Tekniker Belysning

Du som har el-teknisk utbildning och gillar att vara utomhus - Vattenfall Services söker dig!

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. 
 

Till affärsområde Belysning inom Vattenfall Services söker vi nu Belysningstekniker till våra etableringar till Jordbro och Rissne.
 

Vårt uppdrag är att leverera energieffektiva helhetslösningar till våra kunder. Våra kunder är Trafikverket, kommuner, byggentreprenadföretag och företag inom industri- och infrasektorn. Uppdragen är av varierande slag, allt från vägbelysning till ljussättning av byggnader, träd och monument. Vår företagskultur präglas av entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en målstyrd och projektorienterad organisation.
 

Vi erbjuder ett fritt och självständigt arbete där du får möjlighet att ta stort eget ansvar, både i projekt och vid kundkontakter, och vara vårt ansikte ut mot kunder och allmänhet.
 

Dina arbetsuppgifter som Belysningstekniker

  • Utföra montage i våra drift och underhållsavtal
  • Hantera olika tekniska frågeställningar vad gäller styrning och kontrollutrustning
  • Utföra servicetjänster för drift och underhåll av befintliga belysningsanläggningar
  • Nybyggnation


Vi söker dig som

  • Har elteknisk utbildning på gymnasie- eller eftergymnasial nivå.
  • Har B körkort


Meriterande

  • C-kort
  • Erfarenhet av arbete med elkraft, installation eller belysning
  • Säkerhet på väg, ESA, liftutbildning är meriterande

För att trivas i rollen behöver du vara serviceinriktad, initiativtagande, ansvarstagande och tycka om att arbeta i team. Du trivs med att jobba utomhus.
Vi ser gärna att du är utåtriktad och behärskar svenska i både tal och skrift då det ingår regelbundna kundkontakter i jobbet.
 

Stationeringsort

Jordbro eller Rissne
 

För mer information 

Om tjänsten: Avdelningschef Peter Hansen +46 730463886
Om rekryteringsprocessen: Sarah Lashari, sarah.lashari@vattenfall.com
 

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast 21 april 2019. Löpande urval tillämpas.
 

Fackliga representanter

Anders Sundqvist Unionen, Joel Hersan SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Stefan Lahti Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00. 

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom