Technical Project Manager

TTS är i ett spännande skede med många projekt som löper flera år framöver och söker nya medarbetare. Välkommen till ett företag med stark marknadsposition och god teamkänsla!

I rollen som Technical Project Manager (TPM) kommer du att leda projektet mot teknisk lösning och inom ramen för kostnad och ledtider. Du kommer att vara TTS tekniska ansikte utåt mot kunden. Du kommer dessutom ha tätt samarbete med inköp och logistik samt med TTS andra kontor runtom i världen. Dessa interaktioner kräver att du har en god teknisk förståelse och goda kunskaper i engelska.

TPM ingår i en projektorganisation och ansvarar for att säkerställa leveranser från alla discipliner inom design. Hen ska ha kontroll över resurser inom projektet och se till att design håller hög kvalité samtidigt som milstolpar och budgets hålls inom givna ramar. Dessutom ska Hen ha tät kontakt med kunden, full teknisk koll på projektet och vara beredd på att rycka ut till varv/tillverkare om så krävs. 

"Mitt namn är Christian Johansson och har jobbat på TTS sedan 2008. Jag jobbar sedan en tid tillbaka som Technical Project Manager (TPM). Som TPM har jag ansvaret för att tekniska krav inom projektet fullföljs samtidigt som budgeten hölls. Rollen kräver tät samarbete med primärt design teamet men också men andra avdelningar på TTS såsom inköp och logistik. Man kommer att även ha samarbete med varv och rederier runtom i världen. Att jobba som TPM ger dig en variation av roliga utmaningar."


För att lyckas som TPM på TTS Marine tror vi att du:

  • Tycker att design är rolig.
  • Är noggrann, strukturerad, analytisk.
  • Har förmågan att se vad som behöver göras och tar egna initiativ, kan prioritera när arbetstempot är högt
  • Tycker om att arbeta såväl självständigt som i grupp
  • Är social, gillar högt tempo och att skapa resultat
  • Har erfarenhet av projektledning (erfarenhet från marina projekt är meriterande)
  • Har goda kunskaper i Auto CAD

Kontakt
Om du har frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Rebwar Venya, Deputy VP Design, på telefon: 031-7257859. 

Ansökan
Om du känner att det är just dig vi beskriver så tveka inte! Ansök så snart som möjligt, då vi jobbar med löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom