Teamledande ingenjör till Åkers Sweden

Är du redo för att vara med att utveckla innehållet i denna helt nya roll i produktionen hos Åkers Sweden?

Vi hoppas att du känner att det ska bli spännande att bygga upp denna funktion tillsammans med Verkstadschefen. Ditt primära uppdrag blir att utveckla och optimera värmebehandlingsugnarna samt att se över och effektivisera processen. Du kommer ha ett nära samarbete med avdelningarna för Kvalitet och Forskning & Utveckling. I ditt ansvar ligger att driva investeringsprojekt och säkerställa så att rätt tillgänglighet och kapacitet på ugnarna finns.

Tjänsten är direkt underställd Verkstadschefen och din roll innebär att du har personalansvar för 4 operatörer. Det är ett självgående team där du inledningsvis lägger mer fokus på ledarskap, men på sikt mer på teknik och processer. Du uppmuntrar till kreativitet, nytänkande och utveckling av ditt team som du har fullt ansvar för. Du tar fram tydliga, begripliga mål och nyckeltal som är transparenta och som teamet känner delaktighet med.

Placeringsort är i Åkers Styckebruk och tjänsten är en tillsvidareanställning.


Vem är du?

Med din tekniska utbildning som du senare har kompletterat med utbildningar inom ledarskap och LEAN kommer du att ha rätt förutsättningar för denna roll.

Du har lätt för att kommunicera och får på ett positivt och naturligt sätt personalen med dig i dina olika projekt som du ansvarar för.

Du har 3-5 års erfarenhet av ledarskap inom industrin som produktionsledare eller liknande, där du arbetet enligt LEAN. Du har erfarenhet av att leda förbättringsprojekt och att sammanställa resultat för att kunna göra rätt analyser av produktionen.

Det är meriterande om du har kunskaper inom värmebehandling eller underhåll av värmebehandlingsugnar. Du har vana av att jobba med något produktionssystem så att du lätt kan förstå och arbeta efter Åkers Produktionssystem(ÅPS).

Du kommunicerar och skriver rapporter både på svenska och på engelska då Åkers ingår i en internationell koncern.

Välkommen till Åkers Sweden, här kan du göra skillnad!


Kontaktperson

Ansök via experis.se. För mer information kontakta gärna Experis rekryteringskonsult Thomas Andersson, Tel 016-15 57 33. 
Visst urval kan ske löpande så välkommen in med din ansökan.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.