Systemadministratör IT-infrastruktur

Vill du jobba i ett internationellt marknadsledande och välkänt bolag? Vi söker nu en engagerad kollega som vill vara en del av ett härligt gäng. Vi lovar dig en fullspäckad vardag där den ena dagen inte är den andra lik!

Berendsens IT-verksamhet har till uppgift att stödja och utveckla företagets affärsverksamhet med hjälp av kostnadseffektiva IT-lösningar.

IT-avdelningen består idag av 21 personer och vi arbetar med drift, support, förvaltning och utveckling av företagets olika IT-system. Den svenska IT-avdelningen ansvarar även för IT-miljön i Norge och Finland. Vi söker nu en systemadministratör med en bred teknisk bakgrund och erfarenhet av infrastrukturarbete. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i centrala Malmö.

Tjänsten

Som systemadministratör:

  • Ansvarar du för att driva och vidareutveckla företagets interna infrastruktur.
  • Är du delaktig i diverse olika IT-projekt vid införandet av nya system eller uppdateringar samt supporterar företagets anställda med IT-stöd, underhåll, felsökning och installationer.
  • Arbetar du med konfigurering och säkerställer att teknisk dokumentation är korrekt.

Dina arbetsuppgifter består av server/lagring, nätverk, säkerhet och telefoni. I tjänsten ingår även 2nd line support inom infrastrukturteamet, som idag består av totalt fyra personer.

För att lyckas i rollen krävs det att du har en grundförståelse inom respektive område och en stor passion för problemlösning i en virtualiserad Windowsmiljö. Tjänsten är en heltidstjänst.

Din profil

Som person är du engagerad och ställer alltid upp när det brinner i knutarna. Du prioriterar laget före jaget och trivs med att hantera flera projekt samtidigt och jobbar noggrant och strukturerat. Du är dessutom flexibel, driven och självgående samt bra på att kommunicera både på svenska och engelska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Bakgrund
Vi söker dig som minst har en gymnasial utbildning och några års arbetslivserfarenhet från en liknande roll. Relevant utbildning inom IT är meriterande.

Vi arbetar huvudsakligen i Windowsmiljö och det är ett krav att du har erfarenhet av att arbeta med Windows Server, Active Directory och PowerShell. Även goda kunskaper inom VMware Vsphere och Citrix Xenapp är meriterande.

Vi erbjuder dig

Ett stimulerande arbete i ett kvalificerat och väl sammansvetsat team med stort IT- och verksamhetskunnande i ett marknadsledande och framgångsrikt företag. Kompletterande utbildning i relevanta system och teknologier.

Ansökan

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Infrastrukturchef Jesper Ahlgren 0706-61 07 68. Välkommen med att registrera din ansökan med ett personligt brev. Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.