Synective Labs AB expanderar i Göteborg, Linköping och Stockholm

Synective Labs AB expanderar i Göteborg, Linköping och Stockholm

Vi behöver fler utvecklare inom FPGA och inbyggda system!

Som Nordens vassaste konsultteam inom FPGA-teknik förstärker vi nu kompetensen ytterligare. Vi söker dig med ett brinnande intresse för FPGA-design, VHDL/Verilog och embedded-teknik och som hunnit skaffa dig minst några års erfarenhet.

Du ska gilla utmaningar och att ta dig an komplexa problem. Hos oss får du jobba med avancerade lösningar på teknikens framkant, i en konsultroll ute hos våra kunder eller i våra egna projekt. Du blir en del av vårt tekniktunga team och bidrar med din kompetens inom vårt huvudområde FPGA-teknik, där ditt bidrag starkt påverkar företagets fortsatta utveckling!


Meriterande är:

  • Erfarenhet av att jobba med inbyggda system
  • Erfarenhet av C/C++ programmering gärna även OpenCL.
  • Erfarenhet av VHDL eller Verilog
  • Erfarenhet av algoritmutveckling, gärna i Matlab.
  • Erfarenhet av Machine learning och bild/signalbehandling.

Vi söker dig som har en examen som civilingenjör eller motsvarande. Du bör kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift på både svenska och engelska. Hos oss och våra kunder arbetar vi i oftast i team av varierande storlek, därför värdesätter vi samarbetsförmåga och social kompetens.

Synective Labs är Nordens ledande leverantör av FPGA-relaterade tjänster, med starkt fokus på beräkningsintensiva applikationer och algoritmer inom signal- och bildbehandling. Vi befinner oss i en expansiv fas där våra lösningar efterfrågas i många spännande applikationer, t.ex. för autonoma fordon.

Synective har över 25 anställda fördelade på våra kontor i Stockholm, Göteborg och Linköping. Vi är ett erfaret team med bra spridning i både kompetens och åldrar. Samarbete och kundnytta står högt på agendan, liksom ett väl fungerande företag med hög trivselfaktor.

Som anställd har du stora möjligheter att utvecklas med oss, kanske framför allt genom intressanta och utmanade projekt på teknikens framkant.

Vi svarar gärna på frågor:  Göteborg: Håkan Dahlbom, 0733 675118

Linköping: Magnus Peterson, 013-4651042

Stockholm: Gunnar Stjernberg, 0708 688445

Eller hör av dig via email: work@synective.se.

Välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan till work@synective.se med rubrikraden Ny Teknik Jobb.