Sweco söker Teknikansvarig-VVS för uppdrag Tunnelbana Nacka Gullmarsplan

Swecos installationskonsulter erbjuder tjänster inom energidesign, komfort och säkerhet. Tjänsteutbudet är brett och omfattar allt från rådgivning och projektering till kontroll och besiktning inom VVS, el, tele, brand och systemintegration.

Vi söker nu en teknikansvarig-VVS till pågående uppdrag Tunnelbana Nacka Gullmarsplan för placering på vårt Stockholmskontor.
 

Din roll

Som teknikansvarig-VVS kommer du att arbeta i ett mycket intressant och utvecklande uppdrag där även samtliga discipliner finns inom Sweco och under samma tak. Sweco samarbetar i uppdraget med Typsa varför mycket av kommunikationen sker på engelska.
Du har en avgörande roll i uppdraget där du tar ansvar för ekonomi, planering, teknik och för att leda medarbetare i ditt team.
 

Om dig

Du är en erfaren konsult med 10 års erfarenhet eller mer. Du har akademisk utbildning, t ex som högskole- eller civilingenjör. Erfarenhet från tunnelbana och liknande stora infrauppdrag är meriterande. Andra meriterande erfarenheter är arbete som VVS-entreprenör samt vana av att göra affärer eller leda projekt.

Du har goda kunskaper inom Magicad/Revit och Office-paketet. Meriterande är även om du besitter kunskaper inom programvaror såsom IDA-Tunnel samt inom BIM.

Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift är ett krav.
 

Sweco erbjuder

Du blir en del av en växande verksamhet inom Sweco där vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Vi erbjuder samtidigt en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. Våra värdeord är nyfikenhet, engagemang och ansvar. Hos oss kan du bidra till att skapa den organisation du vill tillhöra och verkar i.

Vill du arbeta inom installationsområdet på Sweco för ett mer hållbart samhälle? Då är du den vi söker!

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

#LI-RT
 

Kontaktperson

Peter Falk
070-391 43 93
peter.falk@sweco.se

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom