SW Configuration Manager – Driver Control Systems

Vi är ute på en resa! En resa som ska leda till att vi med bibehållen kvalité snabbare kan ge våra kunder ny funktionalitet. Resan innebär att vi genom utveckling av arbetssätt, produktprocesser och egna kompentenser ska kunna leverera en del av framtidens förargränssnitt. Vill du vara med och ta vår funktions- och systemtestning för förarsystem till en ny nivå?

Dina arbetsuppgifter

Som SW Configuration manager kommer du ansvara för de mjukvaruleveranser som gruppen Driver Control System har. Du förväntas tillsammans med andra kravställa, planera, utföra, dokumentera och utveckla testarbetet och dess verktyg. Vi tror att framtiden innehåller agilare arbetssätt där automatiserad regressionstestning blir en allt viktigare del. I alla projekt är det viktigt att test får en central roll. Varje fel som vi inte finner innan det hamnar i vår serieproduktion kommer direkt drabba kunden. Du kommer vara en del i flera utvecklingsteam som arbetar mot leverantörer från hela världen. Du kommer arbeta tillsammans med både kravställare & testare där ni tillsammans ska leverera produkter och system med tydligt fokus på värde för Scanias kunder.

Din profil

Vi söker dig som lockas av personliga & tekniska utmaningar. Vi tror att du trivs i en arbetsmiljö där du får ta stort eget ansvar samt utmanar våra teknologier, arbetsmetoder och processer.

Energi, nyfikenhet & noggrannhet är 3 saker som du värdesätter och vill få utlopp för i ditt arbete. Du gillar att arbeta i team och lösa problem med hjälp av andra. Du sprider positiv energi och tycker om att dela med dig av din kunskap!

Du har högskoleutbildning eller motsvarande inom relevant utbildningsområde och du behärskar engelska i tal och skrift samt har grunder i svenska. Vi ser gärna ett par års erfarenhet inom utveckling av testprocesser men rätt personlighet och ambition är viktigare.

Vi erbjuder

Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Jobexpress.

Känns det intressant?

Tveka då inte att höra av dig till oss.

Kontakta gärna Per Fernlund , gruppchef, tel 08 553  82 476

Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och relevanta betyg/intyg

Om du har problem med att fullfölja din ansökan, kan du skicka din ansökan till kandidatbokning@scania.com

Ange Jobbid och annonsrubriken i ämnesraden. Bifoga ditt CV, personligt brev samt relevanta betygskopior.

Vi behöver också ditt fullständiga namn, personnummer, adress, e-post och mobilnummer för att kunna göra din ansökan komplett.

 

 

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.