Stf. Servicechef till Scania Sverige AB – Region Stockholm, Södertälje/ Hovsjö

Vi tror att detta uppdrag kan passa en person från återförsäljarverksamhet eller inom det industriella systemet med några års chefserfarenhet. Är du nyfiken på att pröva dina vingar inom den kommersiella sidan av företaget?

Dina arbetsuppgifter

I rollen som ställföreträdande servicechef för Scania Sveriges återförsäljaranläggning och verkstad i Södertälje/Hovsjö kommer du att ansvara för att hantera serviceproduktionen vilket inkluderar all service och reparation av kunders fordon. Du ska ha ett bra grepp om flödet i verkstaden och ständigt utveckla process och organisation för att möta kundernas förväntningar. Du främjar och arbetar med Scania Dealer Operating Standards (DOS) för att säkerställa en hög och enhetlig standard i alla delar av verksamheten.

Du har det övergripande personalansvaret för mekanikerna, där du leder och fördelar arbetet i verkstaden med målsättningen att tillse att kunders fordon får så lite stillestånd som möjligt. Tillsammans med gruppen skapar du en väl fungerande process med ordning och reda.

Du rapporterar till driftställets Servicechef och ingår i den lokala driftställeledningen.

Din profil

Du är driven, kommunikativ och besitter god förmåga att skapa och upprätthålla relationer samtidigt som du har ett starkt intresse för god kundservice och affärer. Du är innovativ och gillar att hitta lösningar så kunden blir nöjd.

Du har ett tydligt ledarskap och förmåga att arbeta operativt och strategiskt. Ett strukturerat arbetssätt är en självklarhet för dig att nå framgång inom yrket. Dina positiva egenskaper är nyfikenhet, envishet, beslutsamhet och ärlighet.

Utbildning och/eller arbetslivserfarenhet/kunskap, färdigheter

  • Relevant utbildning med inriktning teknik eller logistik
  • God kännedom om den tunga lastbils- och bussbranschen
  • God kommunikatör och kunna leda personal
  • Allmänna datorkunskaper, inkl. Officepaketet
  • Meriterande utbildningar/erfarenheter

  • Ledarskapsutbildning
  • Tidigare chefserfarenhet
  • Arbetat hos återförsäljare något år
  • Ytterligare information

    Vill du veta mer om tjänsten kontakta Kristian Mlakar (Servicechef Hovsjö), 010-706 61 72 eller Dan Löfgren (Servicemarknadschef Region Stockholm), 010-706 61 29.

    Ansökan

    Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.

    Urval och ev. kallelse till intervju kommer att ske löpande under ansökningstiden med viss reservation för semesterperioden v29-32.

    Gör din ansökan via

    för att vi ska få korrekta uppgifter. I de fall det uppstår problem med att registrera din ansökan på scania.com så kan du maila din ansökan till

    OBS!

    Ange Scanias Job Id

    20172650

    i ämnesraden. Bifoga ditt CV, personligt brev samt relevanta betygskopior (endast i word eller pdf-fomat). Vi behöver också ditt fullständiga namn, adress, e-post och mobilnummer för att kunna registrera din ansökan. Ofullständiga mailansökningar kommer vi ej kunna hantera.

     

    Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.