Stf. Servicechef till Scania Sverige AB – Region Stockholm, Haninge

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Vill Du arbeta med ledarskap och leverera service i världsklass?

Då kan du vara den vi söker! Du får representera ett av världens starkaste varumärken där stolta, glada och krävande kunder är en del av din vardag.

 

Dina arbetsuppgifter

I rollen som ställföreträdande Servicechef för Scania Sveriges återförsäljaranläggning i Jordbro kommer du att ansvara för all service och reparationer av våra kunders lastbilar. Det är av största betydelse att du ska kunna agera med ett tryggt ledarskap och sunda värderingar. Du ska ha ett starkt driv att vilja utveckla såväl vår egen som våra kunders verksamhet. 

I arbetet som Stf. Servicechef har du övergripande ansvar för att leda, kvalitetssäkra och utveckla arbetet inom anläggningen. Du kommer att vara chef för lastbilsverkstaden bestående av ett team av 16 mekaniker samt en teamleader och det är genom ditt och ditt teams lagarbete som vi uppnår företagets målsättningar. Du rapporterar till Servicechef för anläggningen. 

Din profil

Du är driven, kommunikativ och besitter god förmåga att skapa och upprätthålla relationer samtidigt som du har ett starkt intresse för god kundservice och affärer. Du är innovativ och gillar att hitta lösningar så kunden blir nöjd. Du har ett tydligt ledarskap och förmåga att arbeta operativt och strategiskt. Ett strukturerat arbetssätt är en självklarhet för dig att nå framgång inom yrket.

Vi söker dig som har

 • Personligt driv, uthållighet, integritet och ärlighet
 • Relevant utbildning med inriktning teknik eller logistik
 • God kännedom om den tunga lastbils- och bussbranschen
 • Tidigare chefserfarenhet och god kommunikatör
 • Allmänna datorkunskaper, inkl. Officepaketet 
 • Vi erbjuder

  En trivsam arbetsmiljö och ett team av kompetenta och trevliga arbetskamrater som hjälper dig att växa med uppgifterna. En personlig utvecklingsplan med såväl praktiska som teoretiska utvecklingssteg samt möjlighet till vidareutveckling inom Scania.

  Som anställd på Scania Sverige erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner

  som exempelvis personalbil, friskvårdsbidrag, tjänstepension, lunch till reducerat pris, personalrabatter och mycket mer.  

  Ytterligare information

  Kontakta gärna Servicechef Rikard Jandér 010-706 62 21 eller

  stf. Servicechef buss Mathias Westerberg 010-7066218 om du har några frågor kring tjänsten. 

  Ansökan

  Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och relevanta betygskopior.

  Välkommen till Scania, vi ser fram emot din ansökan!

   

   

  Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

  Aktuellt inom