Skaltek AB söker Elkonstruktör / Automationsingenjör

Vi söker en praktisk, erfaren elkonstruktör med meriterad kunskap. Du bör vara innovativ och kreativ, har förmåga att kunna skapa värden utifrån ”Customer Need” såväl som att utveckla, förenkla befintliga produkter. Ett gediget tekniskt intresse är en förutsättning då våra produkter, omfattar allt från fin till tung mekanik. Tjänsten innebär att du ofta har kundkontakt och arbetar i projektteam från första kundkontakt till leverans och igångkörning. Om du har god social förmåga och vill samarbeta med andra för att med deras hjälp kunna åstadkomma bättre, enklare och lönsamma helhetslösningar som uppfyller kundens behov med råge, värderas denna egenskap som mycket meriterande.


Beskrivning av arbetsuppgifter:

Konstruera styrskåp i Eplan P8 för applikationer, programmering (Siemens och Allen-Bradley), support till befintliga kunder, uppgradering mm. Våra produkter är högkvalitativa och omfattar fin till tung mekanik, pneumatik, PLC, frekvensstyrningar av AC & servo motorer, HMI etc. Arbetet utförs i projekt med nära kundkontakt, offerter, kundbesök, idrifttagning, uppföljning mm.


Beskrivning av kvalifikationer:

Vi söker en erfaren Elkonstruktör / Automationsingenjör med tidigare praktisk kunskap i automation. Erfarenhet med Siemens och/eller Allen-Bradley är en fördel. Bekantskap med maskindirektivet och följande standarder är meriterande. Du förväntas bidra till teknisk samordning och utbildning intern/externt. Koncernspråket är engelska och fler språk är naturligtvis en fördel eftersom vi har kunder i 62 länder.


Vi erbjuder dig en fantastisk öppen arbetsmiljö som möjliggör gränslöst samarbete. Du har stora möjligheter att planera ditt arbete själv utifrån kundens behov i samråd med Dina medarbetare: ”Quality-Security Service – I am Responsible”


Post-, besöks- och faktureringsadress:
Skaltek AB
Kungsvägen 10
196 30 Kungsängen

E-mail: contact@skaltek.se
Hemsida: www.skaltek.com
Tel: 08-58450500

Kontaktperson:
Niklas Häggkvist
niklas.haggkvist@skaltek.se
Tel. 08-58450565

Ange referens: Elkonstruktör

Varaktighet, arbetstid: Tillsvidare, Heltid.

Månadslön.

Körkort: B

Skaltek AB org.nr.: 556923-3892

Skicka din ansökan till niklas.haggkvist@skaltek.se med rubrikraden Ny Teknik Jobb.