Skadereglerare/Verkmästare till Scania Sverige AB - Region Väst, Arendal

Har du erfarenhet av att arbeta som skadereglerare? Är du en person med ett brinnande intresse för branschen? I din roll som skadereglerare är du en viktig resurs, då våra kunder kräver professionell service och noggrannhet. 

Arbetsuppgifter

Som medarbetare i vårt serviceteam har du ett brett och varierande arbete med stort ansvar och många kontaktytor. Våra kunder är det viktigaste för oss, därför ser vi denna roll som central i vårt team. Det är viktigt att allt kundbemötande utförs på ett vänligt, professionellt, serviceinriktat och hjälpsamt sätt. Du träffar våra kunder och rådgör med dem gällande reparationer samt ser till att de får bästa tänkbara bemötande och service.

Din Profil

Vi tror att du som person är serviceinriktad, ordningsam, självgående och utför arbetet på ett professionellt sätt med hög kvalitet. Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med dina arbetskamrater. Du bidrar med gott humör och hög arbetsmoral. Dina bidrag med goda idéer i vårt förbättringsarbete välkomnas då vi ständigt utmanar våra processer. 

För tjänsten behöver du ha gymnasieutbildning med inriktning bilskadereparatör med flera års vana från yrket. Du behöver ha god datorvana och datorkunskap då arbetet kräver det i många moment vid exempelvis orderhantering. Givetvis har du B-behörighet och har du även C- och D-körkort är det mycket meriterande. 

Utöver detta ser vi att du besitter följande meriterande kunskaper:

 • Hjulinställning och axellinjering
 • AC-utbildning
 • Genomgått riktningskurser
 • Skadereparationer på tunga fordon samt lätta transportbilar
 • Svetsutbildad samt behärskar limning, spackling, riktning
 • Cabas 
 • Vi kan ge dig

  En trivsam arbetsmiljö i en verkstad som täcker in reservdelar, verkstad och försäljning där du tillsammans med ett team av kompetenta och trevliga kollegor får en god möjlighet till vidareutbildning och vidareutveckling inom Scaniaorganisationen. 

  Ytterligare information

  Kontakta gärna Jakob Lundberg, Servicechef Arendal, 010-706 67 76.

  Ansökan

  Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior. Urval kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

  Välkommen med din ansökan!

  Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

  Aktuellt inom