Skademekaniker till Scania Sverige AB - Region Väst, Arendal

Är du skademekaniker med ett brinnande intresse för branschen? I din roll som skademekaniker är du en viktig resurs, då våra kunder kräver professionell service och noggrannhet. 

Dina arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära riktning av karosskador, byte av karosseridelar, riktbänksarbeten, svetsning, plastreparationer och vindrutebyten mm.

Din Profil

Vi tror att du som person är serviceinriktad, ordningsam, självgående och utför felsökning och reparationer på ett professionellt sätt med hög kvalitet. Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med dina arbetskamrater. Du bidrar med gott humör och hög arbetsmoral. Dina bidrag med goda idéer i vårt förbättringsarbete välkomnas då vi ständigt utmanar våra processer. 

För tjänsten behöver du ha gymnasieutbildning med inriktning bilskadereparatör med flera års vana från yrket. Du behöver ha god datorvana och datorkunskap då arbetet kräver det i många moment vid exempelvis orderhantering. Givetvis har du B-behörighet och har du även C- och D-körkort är det mycket meriterande. 

Utöver detta ser vi att du besitter följande meriterande kunskaper:

 • Hjulinställning och axellinjering
 • AC-utbildning
 • Genomgått riktningskurser
 • Skadereparationer på tunga fordon samt lätta transportbilar
 • Svetsutbildning samt behärskar limning, spackling, riktning
 • Cabas 
 • Vi kan ge dig

  En trivsam arbetsmiljö i en verkstad som täcker in reservdelar, verkstad och försäljning där du tillsammans med ett team av kompetenta och trevliga kollegor får en god möjlighet till vidareutbildning och vidareutveckling inom Scaniaorganisationen. 

  Ytterligare information

  Kontakta gärna Jakob Lundberg, Servicechef Arendal, 010-706 67 76.

  Ansökan

  Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior. Urval och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden med reservation under semesterperioden

  v28-32. 

  Välkommen med din ansökan!

  Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

  Aktuellt inom