Servicetekniker/Mekaniker, region Väst - Göteborg

Scania Sverige AB söker nu mekaniker till vår verkstad i Hisings Backa.

Vi kan erbjuda dig en trivsam arbetsmiljö med duktiga kollegor inom reservdelar, verkstad och försäljning. Du får ett team av trevliga, kompetenta kollegor som kan hjälpa dig att växa med uppgifterna och du har goda möjligheter till vidareutbildning samt utveckling inom Scaniaorganisationen.

Dina arbetsuppgifter

Som mekaniker arbetar du med att utföra service och reparationer på lastbilar, bussar, släp samt påbyggnationer. 

Du ansvarar för att utföra reparationer på komponenter i alla mekaniska, pneumatiska och hydrauliska system. Med hjälp av våra reparationsmetoder och program gör du felsökning och reparation av elsystem. Du är en viktig resurs då våra kunder kräver professionell service och noggrannhet.

Din profil

Du har fordonsteknisk utbildning inom tunga fordon eller motsvarande. Vi vill att du har erfarenhet av arbete med tunga fordon sedan tidigare. Har du erfarenhet av plåt och skadeverksamhet, gärna av andra fabrikat är det meriterande.

Vi ser gärna att du har god el-kunskap och ett genuint intresse inom området då fordonens system idag är komplexa. Djupare kunskaper inom hydraulik samt certifikat som kylmontör kategori 1 för tunga fordon är mycket meriterande.

Du är en van dataanvändare då arbetet i många moment kräver systemförståelse där du kopplar upp dator mot fordonet med t.ex. SDP3 och Multi.

B-behörighet är ett krav, har du även C- och D-behörighet är det meriterande.

Som person är du serviceinriktad, ordningsam, självgående och utför reparationer med hög kvalitet. Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med dina arbetskamrater och känner en självklarhet i att vara delaktig i förbättringsarbete av våra processer och metoder.  

Ytterligare information

Vill du veta mer? Kontakta gärna Jessica Johansson, Servicechef, 010-706 68 84.

Tjänsten är en heltidstjänst och arbetstiden sker på dagtid mellan kl. 07:00-16:00. 

Ansökan

Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningsperioden med undantag under semesterperioden vecka 29-32.

Välkommen med din ansökan!

 

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom