Servicerådgivare, Scania Sverige - region Stockholm

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Vi söker nu en servicerådgivare till vår anläggning i Hovsjö, Södertälje. Du kommer att ingå i ett drivet och kompetent serviceteam där bl.a. servicerådgivning, fakturering och kundmottagning ingår. Du kommer att få representera ett av världens starkaste varumärken där stolta, glada och krävande kunder är en del av din vardag.

Arbetsuppgifter

Som servicerådgivare i vårt serviceteam har du ett brett och varierande arbete med stort ansvar och många kontaktytor. Våra kunder är det viktigaste för oss, därför ser vi denna roll som central i vår organisation. Du kommer att säkerställa att kundens behov och förväntningar uppfylls i enlighet med verkstadens affärsprocess, från kundförfrågan till fakturering och uppföljning, på ett för verkstaden lönsamt sätt.

I arbetsuppgifterna ingår även att lämna kostnadsförslag, kontrollera kundens kreditvärdighet och administrera såväl fakturor som reservdelar.

Din profil

Du har lägst gymnasieutbildning och tidigare flerårig erfarenhet från administrativt arbete. Vi vill att du har tidigare erfarenhet från fordons- eller åkeri/transportbranschen. Har du även kunskaper i reservdels- och verkstadshantering är det mycket meriterande.

Du är serviceinriktad och känner dig bekväm med att vara spindeln i nätet, du är affärsmässig med verbal förmåga, öppen attityd och har ett respektfyllt bemötande. Du vet även att din positiva inställning kan lösa knepiga situationer när man sätter kunden i fokus.

Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med dina arbetskamrater. Ordning och reda är självklarhet för dig eftersom du är van vid att leverera.

Datorvana och datorkunskap krävs då arbetet i många moment kräver god systemförståelse. Om du har tidigare erfarenhet av AutoMaster/Multi-system är det meriterande.

Du talar och skriver obehindrat svenska, samt har goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

B-behörighet är ett krav, har du även C, D och E är det meriterande.

Vi erbjuder

En trivsam arbetsmiljö och ett team av kompetenta och trevliga arbetskamrater som hjälper dig att växa med uppgifterna. En personlig utvecklingsplan med såväl praktiska som teoretiska utvecklingssteg samt möjlighet till vidareutveckling inom Scania.

Som anställd på Scania Sverige erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner

som exempelvis personalbil, friskvårdsbidrag, tjänstepension, lunch till reducerat pris, personalrabatter och mycket mer.

Verkstaden är öppen vardagar 07:00-22:30 samt lördag 07:00-16.00.

Tjänsten är på dagtid och vi välkomnar både kvinnliga och manliga sökanden.

Ytterligare information

Kontakta gärna Sofia Smitt (Servicechef ), 010-70 66203 eller Kristian Mlakar (stf. Servicechef), 010-70 66172 om du har några frågor kring tjänsten.

Ansökan

Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och relevanta betygskopior.

Välkommen till Scania, vi ser fram emot din ansökan! 

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom