Scania söker verkstadstekniker till transmissionstillverkningen

Scanias maskineri går som aldrig förr men det går alltid att bli bättre! Scanias framgång är till stor del resultatet av ständig utveckling av våra medarbetare, produkter, metoder, leverantörer och marknader. Därför söker vi nu efter kuggen i vår organisation som kan vara med och ta oss längre. Är det dig vi söker är du varmt välkommen att axla en roll som verkstadstekniker i vårt sammansvetsade gäng inom transmissionstillverkningen på Scania! Transmissionstillverkningen DX tillverkar växellåds- och axelkomponenter till både Scania och MAN. Då vi nu står inför att växla om vårat växellådsprogram kommer vi att bygga upp nya verksamheter för att kunna möta dom krav och förväntningar som ställs på oss inom transmission. Där även elektrifiering kommer att vara en del av vår framtid.

Dina arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett spännande arbete i en produktionsmiljö med stor möjlighet att påverka våra gemensamma arbetssätt och din egen utveckling. Detta genom att vara produktionens länk mellan operatör och produktionstekniker.

Verkstadsteknikerrollen är en bred roll där du får god kunskap om och chans att påverka produktionsprocessen genom att vara delaktig i utvecklingen av arbetsplatsen som de maskiner och arbetssätt som används, såväl som att testköra nya prototyper. Arbetsuppgifterna innebär även att rigga, byta verktyg och justera inställningar på utrustning och maskiner samt att leda och organisera utvecklingsarbetet.

Din profil

Vi söker dig som har en positiv inställning och trivs med att arbeta i en ständig utvecklingsprocess. Du har en stark drivkraft och är utåtriktad med god förmåga att kommunicera både på svenska och engelska. Vi söker dig som har arbetat med produktionsutveckling tidigare eller som har god kunskap om att arbeta inom produktion och som känner sig redo att ta nästa steg karriären.

Då vi ligger i framkant gällande teknisk kompetens och utrustning så har vi ett krav på utbildning och/eller erfarenhet inom skärande bearbetning(metall) och CNC som inte är äldre än 5 år.

På Scania erbjuder vi:

 • Karriär och utvecklingsmöjligheter
 • Bra kollegor och chefer
 • Resultatbonus
 • Möjlighet till hjälp med bostad och du bor utanför pendlingsavstånd
 • Gratis tillgång till friskvårdsanläggning
 • Bra fysisk arbetsmiljö
 • Trygga anställningsvillkor med en tillsvidareanställning från dag ett 
 • Stämmer detta in på dig, tveka inte att ansöka. Vi ser framemot att höra ifrån dig!

  Ytterligare information

  Vill du veta mer kontakta John Hedh, 08- 553 514 31.

  Arbetet är på dagtid.

  Ansökan

  Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.

  Gör din ansökan via http://www.scania.com/group/en/available-positions/ för att vi ska få korrekta uppgifter. I de fall det uppstår problem med att registrera din ansökan på scania.com så kan du maila din ansökan till kandidatbokning@scania.com OBS! Ange Scanias Job Id 20176609 i ämnesraden. Bifoga ditt CV, personligt brev samt relevanta betygskopior (endast i word eller pdf-fomat). Vi behöver också ditt fullständiga namn, adress, e-post och mobilnummer för att kunna registrera din ansökan. Ofullständiga mailansökningar kommer vi ej kunna hantera.

  Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.