Säljare/Säljansvarig Sverige Industriell kommunikation Malmö

För att stödja vår fortsatta utveckling i Sverige letar vi efter dig som kan identifiera nya möjligheter, lyssna på kundernas behov och översätta dessa till en succéhistoria!

Secomea levererar en marknadsledande fjärråtkomstlösning och infrastruktur för datainsamling (SW/HW) för maskinbyggare, industriella automationsintegratörer, fabriker och utility verksamheter. Vår lösning ger omedelbar inverkan och gör det möjligt för våra kunder att arbeta mer effektivt och spara pengar. 

”Hos oss får du en roll med mycket ansvar och din egen framgång är till stor del relaterad till din höga drivkraft och ditt engagemang. Eftersom du arbetar från eget kontor är det viktigt att du kan arbeta självständigt och behålla motivationen i vardagen. Det är mitt jobb att hjälpa dig komma igång och få dig att känna dig som en i teamet. Jag ser fram emot att välkomna dig till Secomeas försäljningsteam och att vi tillsammans fortsätter vår fina utveckling i Sverige.” - Nikolaj Lentz Rudyk, Regional Sales Director


Vi erbjuder

En roll i ett växande globalt företag med en marknadsledande position med mycket hög kundnöjdhet. Du får en grundlig utbildning samt en kompetent supportorganisation bakom dig. Vi är en platt organisation med informell organisationskultur, och har alla verktyg som behövs för att få dig att lyckas i rollen! 
 

Om tjänsten

Som säljare kommer du att ansvara för att utveckla vår verksamhet i Sverige och bearbeta våra befintliga kunder, men framför allt fokusera på nykundsbearbetning, där du självständigt prospekterar, förhandlar och kommer till avslut. Du kommer också arbeta med att identifiera och utveckla projektförsäljningen inom nya segment med stöd av våra Business Development Managers. I rollen som regionansvarig säljare kommer du att bearbeta våra målgrupper som är maskinbyggare, industriella automationsintegratörer, fabriker och utility verksamheter, men ditt främsta fokus är OEM kunderna.Du förväntas vara ute hos kunder större delen av veckan främst inom västra och södra Sverige. Det tillkommer även resor till huvudkontoret i Danmark.  


Dina kvalifikationer:

  • Du har en stark kommersiell inställning och är tekniskt intresserad 
  • Några års försäljningserfarenhet, gärna mot maskinbyggare, industriautomation, IT-nätverk eller liknande
  • Du har ett stort driv och intresse av att göra affärer 

I rollen kommer du att utgå från ditt hemmakontor, därför är det viktigt att du är självgående och motiverad. Som person är du sympatisk med en positiv inställning och vet vikten av att ställa rätt frågor hos kund. 
 

Kontakt

För mer information om tjänsten kontakta Maria Ahlén 0708-49 02 88 på Intenso Teknikrekrytering AB. 

Välkommen med din ansökan! 

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom