Säljare offentlig upphandling

Som säljare på Eurofins tillhandahåller du offentlig sektor och teknikkonsulter runt om i Sverige en produktportfölj bestående av ca 200 000 olika analyser. Försäljningen drivs framför allt via offentlig upphandling, där du ingår i ett team av sex säljare och säljkoordinatorer i Lidköping. Mestadels av tiden spenderas tillsammans med dina kollegor på kontoret. Resterande tid utför du kvalitativa besök hos både våra befintliga men även potentiella kunder.
 

Vi erbjuder

Inledningsvis kommer du få en gedigen internutbildning, för att lära känna företaget, produkterna samt hur säljprocessen går till. Du kommer även få möjlighet att gå externa utbildningar. Vi är ett företag som värnar om våra medarbetare, och försöker alltid för rekrytera internt för att medarbetarna skall ha möjlighet att växa inom bolaget. Du tillhandahålls en fast lön, en årsbonus vid uppnått resultat samt 32 dagars semester.

"Ledarskapet i företaget har varit stabilt och med den tillväxt och utveckling av företaget har inte behovet funnits att söka sig härifrån."

Eddie har varit i bolaget i 40 år. Läs mer på https://career.masterhelp.se/eurofins vad Eddie har att säga om tjänsten.
 

Din profil

Vi söker dig som har tidigare säljerfarenhet. Det är starkt meriterande om du tidigare arbetat med offentlig upphandling, alternativt suttit som inköpare i liknande situation. Vi ser gärna att du har en naturvetenskaplig högskoleutbildning eller motsvarande. Du har följande personliga egenskaper:

  • Målinriktad
  • Resultatorienterad
  • Noggrann
  • Drivande och engagerande

Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Du har även erfarenhet av Office-paketet, goda kunskaper inom främst Excel är meriterande.
 

Kontakt

Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering. Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Hampus Johansson på tel. 031-704 51 94.

Välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom