Reservdelsman

Vi söker medarbetare till vår reservdelsavdelning i Helsingborg. Vårt gemensamma mål är att jobba för kundens problemfria och lönsamma affär. Det lyckas vi med genom ett proaktivt och förutseende arbetssätt.

Ansvarsområde och arbetsuppgifter

Som reservdelsman arbetar Du med att stötta våra mekaniker med reservdelar i deras dagliga arbete, samt att ge utomordentlig service via ordertelefon och försäljning över disk till våra externa kunder. Några viktiga delar i ditt ansvarsområde är: 

 • att hantera reservdelsbehov och bereda reservdelsorder
 • att tolka teknisk information för att hitta korrekta delar till varje enskild reparation
 • att erbjuda och sälja relaterade delar och kampanjerbjudanden
 • Som medlem av serviceteamet ser vi det som självklart att Du hjälper dina arbetskamrater inom teamet med reservdelsflöde och administration såsom lagervård, inventering, returhantering etc, både inom verkstad och reservdelar. Vi arbetar med daglig styrning, pulsar avvikelser och arbetar med uppföljning för att ständigt förbättra vårt arbete.

  Din profil

  Goda kunskaper i reservdels- och verkstadssystem är högst nödvändigt såsom att kunna läsa och tolka teknisk information. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande. Som person är du serviceinriktad, ordningsam, självgående och bemöter både interna och externa kunder på ett professionellt och trevligt sätt. Datorvana och datorkunskap krävs då arbetet i många moment kräver god systemförståelse med t.ex. AutoMaster och Multi.

  B-behörighet är ett krav, C och D är meriterande.

  Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med dina arbetskamrater. Du bidrar med gott humör och hög arbetsmoral. Dina bidrag med goda idéer i vårt förbättringsarbete välkomnas då vi ständigt utmanar våra processer.

  Vi kan ge dig

  Trivsam arbetsmiljö med duktiga kollegor inom reservdelar, verkstad och försäljning.

  Ett team av kompetenta och trevliga kollegor som kan hjälpa dig att växa med uppgifterna.

  Mycket goda möjligheter till vidareutbildning och vidareutveckling inom Scaniaorganisationen.

  Arbetstid är måndag – fredag 07:00-16:00. 

  Tjänsten är på heltid.

  Vi ser gärna kvinnliga sökanden!

   

  För mer information om tjänsten

  Välkommen att kontakta servicechef Mirza Jusupovic +46(0)10 706 67 22

  Välkommen med din ansökan.

  Sök via vår hemsida: www.scania.com/karriar senast den 2019-08-23. Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.

  Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

  Aktuellt inom