Reservdelsansvarig, Region Stockholm Norr -  Norrtälje

Vill Du leverera reservdelar och service i världsklass? Då kan du vara den vi söker! Du får representera ett av världens starkaste varumärken där stolta, glada och krävande kunder är en del av din vardag.

Vi fortsätter vår satsning i Norrtälje och utökar nu teamet i vår nya anläggning i Norrtälje med en reservdelsansvarig.

Arbetsuppgifter

Som reservdelsansvarig i vårt serviceteam har du ett brett och varierande arbete med stort ansvar och många kontaktytor. Reservdelsverksamheten och lagret ska drivas så effektivt och lönsamt som möjligt.

Våra kunder är det viktigaste för oss och grundförutsättning för att skapa tillgänglighet på fordon är att ha rätt reservdelar hemma, därför ser vi denna roll som central i vår organisation. Det är viktigt att allt kundbemötande utförs på ett vänligt, professionellt, serviceinriktat och hjälpsamt sätt. Du träffar våra kunder och rådgör med dem kring reservdelar, service och för dialog kring reparationer.

Du verkar aktivt för att skapa och behålla stort förtroende och hög leveransprecision för lagret och strävar efter att öka reservdels- och serviceförsäljning. Lagerstyrning, bevakning, framtagning av relevanta analyser är uppgifter du känner dig bekväm med.

Norrtälje är en relativt liten anläggning där det är viktigt att alla hjälps oss. Du förväntas kunna täcka upp för dina kollegor och även kunna kliva in i andra roller så som servicerådgivare när det behövs.

Din profil

Du har lägst gymnasieutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet med ett intresse för fordon och att ge service. Vi värdesätter om du har tidigare erfarenhet av servicearbete och vi ser gärna att du idag arbetar inom kundrelationsförsäljning och är van att möta kunder. Vi vill att du har erfarenhet av t.ex. reservdelshantering, logistik eller servicerådgivning sedan tidigare. En bred kunskap inom lastbilar, släp och påbyggnationer är meriterande.

Datorvana och datorkunskap krävs då arbetet i många moment kräver god systemförståelse. Du är serviceinriktad och känner dig bekväm med att vara spindeln i nätet, du är affärsmässig med verbal förmåga, öppen attityd och har ett respektfyllt bemötande.

Ordning och reda är självklarhet för dig eftersom du är van vid att leverera. Du vet även att din positiva inställning kan lösa knepiga situationer när man sätter kunden i fokus. Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med dina arbetskamrater samt att du bidrar med gott humör och hög arbetsmoral. Dina bidrag med goda idéer i vårt förbättringsarbete välkomnas.

Du talar och skriver obehindrat svenska, samt har goda kunskaper i engelska i tal och skrift. B körkort är ett krav och truckkort meriterande.

Vi erbjuder

En trivsam arbetsmiljö och ett team av kompetenta och trevliga arbetskamrater som hjälper dig att växa med uppgifterna. En personlig utvecklingsplan med såväl praktiska som teoretiska utvecklingssteg samt möjlighet till vidareutveckling inom Scania. 

Tjänsten är på heltid och vi välkomnar både kvinnliga och manliga sökanden.

Ytterligare information

Vid frågor angående tjänsten kontakta Stefan Berglund, Servicechef Norrtälje tfn. 010-706 62 39. Rekrytering och intervjuer sker löpande, med undantag för semestertider v.30-33.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom