Reservdelsansvarig - Kallhäll, region Stockholm

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Efterfrågan av våra tjänster och service ökar och vi söker nu en ny medarbetare till vår verkstad i Kallhäll. 

Arbetsuppgifter

Som Reservdelsansvarig är du ansvarig för försäljning och hantering av reservdelar och att lagret drivs så effektivt och lönsamt som möjligt. Detta genom att lagernivåerna motsvarar efterfrågan från kunder och verkstad samt att lagret hålls rent och snyggt. Reservdelsansvarig ansvarar för hantering av kundrelationer och att kunder och verkstad har stort förtroende för lagret genom att säkerställa att vi levererar kvalitetsdelar i rätt tid. Reservdelsavdelningen består av tre medarbetare och du leder och coachar dessa i det dagliga arbetet samt ansvarar för att implementera och utveckla nya arbetsmetoder och rutiner.

Arbetet innebär många kontaktytor, både internt och externt, och du arbetar kontinuerligt för att utveckla och fördjupa tvärfunktionella samarbeten. Du ansvarar även för lageravstämningar och tillhörande rapportering. 

Din profil

Du har goda ledaregenskaper och motiveras av att coacha och leda andra människor i deras arbete. Du har lätt för att samarbeta och är en mycket god kommunikatör. Tidigare erfarenhet från arbete inom lager och reservdelshantering är ett krav. Du är serviceinriktad och jobbar för att uppfylla både interna och externa kunders behov. Datorvana och datorkunskap krävs då arbetet i många moment kräver god systemförståelse.

Körkortsbehörighet B är ett krav. 

Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med dina arbetskamrater. Du bidrar med gott humör och hög arbetsmoral. Tjänsten är på heltid och vi välkomnar både kvinnliga och manliga sökanden.

Ytterligare information

Vid frågor kontakta gärna Alessandro Pontecorvi, Servicechef tfn 010-706 67 41 eller Dan Lövgren Servicemarknadschef tfn 010 - 706 61 29.

Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom