Regionchef till Sweco Society

Vi söker nu en ny regionchef öst till Sweco Society. Verksamheten är inriktad på rådgivning inom samhällsutveckling från strategi, analys och planering till utformning. Ditt uppdrag blir att leda en framgångsrik region med cirka 90 konsulter som levererar förstklassiga konsulttjänster för trafikutformning och infrastrukturfrågor. Vi söker en ledare med erfarenhet inom infrastruktur att leda vår verksamhet i Stockholm, Uppsala, Västerås, Örebro, Nyköping, Norrköping och Linköping.


Vi erbjuder

Vi planerar att fortsätta vår positiva tillväxt i regionen och kan erbjuda en mångfacetterad roll med fokus på ledarskap, samarbete, affärer, marknadsbearbetning och infrastruktur, Du ingår i ledningsgruppen för Sweco Society och bidrar därmed till att utveckla vår verksamhet i hela Sverige. Regionen präglas av medarbetare med hög kompetens, spännande projekt, framgångsrika interna samarbeten över våra verksamhetsområden samt korta beslutsvägar. Vårt erbjudande till kund finns under www.sweco.se och Infrastruktur respektive Samhällsanalys.   


Rollen i korthet

  • Resultatansvar för regionen
  • Personalansvar för 10 chefer som leder 90 medarbetare
  • Omsätta Sweco Societys mål till affärs- och handlingsplan för din region
  • Leda och coacha chefer i regionen
  • Marknadsansvar
  • Budgetering
  • Anbudsansvar för större anbud
  • Rekrytering
  • Driva samarbete med övriga delar av Sweco
  • Medlem i ledningsgruppen för Sweco Society

 

Placering i första hand på Swecos kontor i Stockholm.


Kvalifikationer

Vi söker dig med erfarenhet från en ledande befattning inom samma eller närbesläktad verksamhet såsom tekniskt konsultbolag, kommun eller myndighet. Meriterande är erfarenhet från infrastruktur samt vana av att leda andra chefer. Din utbildningsbakgrund är som civilingenjör eller motsvarande.

Vi efterfrågar dig som är skicklig på att leda genom andra. Vi ser därför att du är duktig på att delegera, kommunicera och entusiasmera. För att bli framgångsrik i rollen krävs att du är skicklig på att utveckla samarbeten både inom och utom ditt eget kontaktnät. I din framtoning är du förtroendeingivande och lyhörd. Vidare har du en  förståelse för branschen med ett affärsmässigt förhållningssätt. Du delar våra sex ledord som är mod, ansvar, glädje, nyfiken, engagerad och tillsammans!


Vill du vara med och forma framtiden?  Då ser vi fram emot Din ansökan!

 

Moving people to a better future

 

Kontakt:

Maria Ohlsson, Rekryteringskonsult maria.ohlsson@sweco.se

Mats Hermansson, VD mats.hermansson@sweco.se

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 14 500 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,5 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.