Quality Project Engineer vid Saft AB, i Oskarshamn

Som Quality Project Engineer hos oss på Saft i Oskarshamn kommer du i huvudsak att driva våra kvalitetsprojekt med fokus på processtabilitet samt verka som kvalitetssäkrande resurs i våra produktutvecklingsprojekt. Du kommer att arbeta djupgående med processrobusthet där du tillsammans med produktionen, processteknik och produktutvecklingsavdelningen identifierar kvalitetspåverkande parametrar och sätter tydliga nyckeltal med reaktionsgränser.

Du driver våra kvalitetsprojekt framåt med fokus på process/kvalitetspåverkande parametrar. Du leder och koordinerar aktiviteter inom projekten för att säkerställa effektivitet och måluppfyllelse. Du stämmer av aktiviteter under projektets gång, gör riskanalyser, arbetar med kvalitetsstatistik och testplaner. Rapportering sker till projektets styrgrupp.

På vår kvalitetsavdelning arbetar totalt 8 personer. Teamet ansvarar för våra system för produkt- och processkvalitet i hela värdekedjan från leverantörer till slutkunder. I rollen kommer du att samverka med våra interna kvalitetsingenjörer och Customer Relation manager. På sikt ser vi det positivt om du utvecklas i arbetet med våra kundreklamationer - med fokus på problemlösning och analys ute på fältet hos våra kunder. Våra kunder befinner sig till stora delar i mellanöstern regionen.

Internt är kontaktytan stor där du samverkar med flera olika funktioner inom bolaget och även med funktioner i systerfabriker.


Bakgrund och egenskaper:

Viktiga framgångsfaktorer för rollen är din erfarenhet av produktkvalitetsfrågor, gärna med en bred förståelse av en mängd olika produkter och material. Har du arbetat i en tillverkande industri med erfarenhet av produktutvecklingsprocesser, där din tekniska bakgrund kommit till sin rätt, ser vi det mycket meriterande. Du är drivande, strukturerad, resultatorienterad och har en förmåga att driva parallella projekt framåt. Du besitter hög integritet med god kommunikativ förmåga. Då vårt koncernspråk är engelska förutsätter vi goda kunskaper i teknisk engelska. Övriga språkkunskaper är meriterande.

Vi ser att du som söker har en relevant högre akademisk utbildning och vi kommer att lägga stor vikt på personliga egenskaper.


Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Jonas Österbo och nås på 0768-99 85 77 eller på jonas.osterbo@unikresurs.se

Väl mött!

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom