Provningsingenjör till motorutveckling

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Gruppen NMBC ansvarar för de stora gjutna artiklarna som utgör stommen till motorn såsom motorblock, cylinderhuvud, stegram, kamram, svänghjulskåpa och ventilkåpa med tillhörande packningar. Vi är även ansvariga för täthet på hela motorn. Vi är mitt uppe i det spännande jobbet med den nya globala motorplattformen som ska överträffa våra kunders förväntningar. Vi har ett nära samarbete med produktion, inte minst det nya gjuteriet som är under uppförande.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en provningsingenjör som kan ta sig an utmaningen att verifiera gruppens komponenter samt att vidareutveckla våra verifieringsmetoder. Eftersom motorn ska installeras hos flera lastbilsmärken måste vi utveckla metoder som säkerställer olika installationer utan att öka omfattningen.

Du kommer ingå i ett team med stor erfarenhet av konstruktion av stora komplexa gjutgods och packningar. Du kommer ha tätt samarbete med konstruktion, motoransvariga, motorceller, hållfasthetsprovning, gruppens tätningsspecialist samt andra provningsingenjörer.

Kravprofil och erfarenhet

Du är en utåtriktad och social person som tycker om att jobba i projekt med andra men också självständigt. Du gillar utmaningar och kan ha många uppgifter igång samtidigt. Din innovativa förmåga kommer vara en tillgång. Du är civilingenjör alternativt högskoleingenjör. Erfarenhet från provning av motorer och motorprovceller är meriterande.

Scania erbjuder

Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. För dig som bor i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Jobexpress.

För mer information

Ansökan

Din ansökan ska innehålla cv, personligt brev samt relevanta betyg/intyg.

Sök via vår hemsida:

  Jobb id: 20181123.

Med anledning av sommarperioden kommer denna rekrytering att ligga öppen under en längre tidsperiod och urval kan ske löpande, vi vill ha din ansökan senast den 17augusti2018.

 

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom