Projektledare till Produktintroduktioner Buss

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Klimatförändringar, befolkningstillväxt och urbanisering har alla en direkt koppling till transporter. Vill du vara med att skapa ett mer hållbart transportsystem och skapa en värld av mobilitet som är bättre för ekonomi, samhället och miljö?

På avdelningen för globala produktintroduktioner, busschassi har vi till uppgift att introducera produktförändringar på alla våra slutmonteringar för busschassi i Södertälje, Sao Paulo och Slupsk och vi förstärker nu avdelningen med ytterligare en projektledare för våra kommande utmaningar.

Vi erbjuder dig arbete i en global miljö där du är omgiven av kollegor med stort engagemang, arbetsglädje och har goda möjligheter att utvecklas.

Vill du arbeta med

hållbara och effektiva transportsystem

Som Projektledare är du produktionsrepresentant i ett antal tvärfunktionella produktutvecklingsprojekt och du medverkar från konceptstadie till implementering. Du säkerställer projektleveranser för att uppnå de av produktion uppsatta projektmålen och störningsfria introduktioner.

Du  leder den interna projektgruppen bestående av tekniker, logistiker och montörer mfl. och ansvarar för projektets resultatet samt rapporterar till produktintroduktioners ledningsgrupp. En viktig del i uppdraget är att planera och följa upp aktiviteter och mål i projekten för att säkra produktintroduktioner med god ergonomi, kvalitet och produktivitet i samband med implementering.

Du kommer att ha nära kontakt med andra funktioner inom Scania så som våra övriga slutmonteringsverkstäder R&D, inköp och marknad.

 

Har du den här bakgrunden?

Du har tidigare erfarenhet av att leda projekt och har du erfarenhet från produktion alternativt konstruktion är det meriterande. Engelska är en självklarhet hos oss då vi rör oss på en internationell arena. Du har en högskoleutbildning som grund samt ett antal års arbetslivserfarenhet.

Är det här du?

För att lyckas i uppdraget värdesätter vi att du har ledaregenskaper, är drivande, kan hantera flera projekt samtidigt och känner en självklarhet i att förbättra våra processer och metoder tillsammans med dina kollegor. Du är resultatorienterad, har god social kompetens samt planeringsförmåga.

 

Vi erbjuder

Som projektledare får du en internationell roll och en bra inblick i Scanias verksamhet.  Vi erbjuder ett utmanande och varierande arbete i ett team där du kommer ha stor möjlighet att utveckla våra arbetssätt och metoder.

Ta reda på mer!

Tjänsten är en tillsvidareanställning och placerad i Södertälje.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta Hessel van Gosliga, (gruppchef), +46 (0)8 553 504 24.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan redan idag, senast den 2 december 2018. Urval och Intervjuer kommer att ske löpande. Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och eventuella relevanta intyg. Tjänsten är en tillsvidareanställning inom området Produktion & Logistik och placerad på vårt huvudkontor i Södertälje.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom