Projektledare till Elmias industrimässor

Elmia står inför mycket spännande utmaningar och stärker nu sin position som Nordens ledande aktör inom mässor och mötesplatser för tillverkningsindustrin. Vill du vara med och påverka svensk industris framtida konkurrenskraft? Vill du vara en spelare och katalysator för att driva svensk industri in i framtiden? Drivs du av att arbeta med nätverk och relationer? Då är detta jobbet för dig.

Vi söker nu en projektledare till gruppen som arbetar med Elmias industrimässor. Elmia arrangerar sju industrimässor, mässor med tyngd och av yttersta vikt!


Arbetsuppgifter

Som projektledare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Projektledning av mässor inom Elmias industrigrupp. Detta innebär planering, genomförande, utvärdering och utveckling av de/den mässor man ansvarar för. (Projektplan, programinnehåll, budget, genomförande, rapportering och uppföljning av projektens givna mål).
  • Coaching av projektteamet.
  • Omvärldsbevakning, nätverkande och utveckling av nya mässor inom industriområdet. Du arbetar för att utveckla befintliga samt skapa nya affärer.
  • Administrativa uppgifter som hör mässorna till.

Du kommer arbeta i nära samarbete med ditt projektteam.


Kvalifikationer

Denna roll passar dig som drivs av att skapa affärer kopplade till tillverkningsindustrin, att utveckla nya och befintliga projekt samt att leda utan att vara chef.

Du som söker har lämplig akademisk examen eller annan utbildning tillsammans med erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Arbetslivserfarenhet från tillverkningsindustrin är ett krav. Du har i tidigare tjänster haft budget- och resultatansvar. Har du även haft personalledande funktioner så är det ett plus. Vi tror att du genom din erfarenhet har etablerade nätverk inom tillverkningsindustrin.

Körkort är ett krav. Du har goda kunskaper i tal och skrift i både svenska och engelska.

Som person har du ett coachande och prestigelöst förhållningssätt. Du är kommunikativ, engagerande och en relationsbyggare. Du driver ditt arbete framåt, ensam och tillsammans med andra. Du är orädd att testa nya vägar men sköter samtidigt ditt arbete på ett noggrant och strukturerat sätt.

Du har drivkraft och engagemang att utveckla dig själv, ditt team, ditt arbetsområde och vår verksamhet.

Varmt välkommen med din ansökan!


Övrig information  

Detta är en tillsvidareanställning på Elmia AB. Provanställning kan komma att tillämpas. Sysselsättningsgraden är 100%.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta Stefan Gustafsson-Ledell, Affärsområdeschef fackmässor, tel 036-15 20 21 eller Ann Kittendorff, Gruppchef industri, tel 036-15 21 49.


Ansvarig rekryterare

Josefin Lindenfalk
josefin.lindenfalk@elmia.se


Inför rekryteringsarbetet har Elmia AB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Elmia har en offensiv position med mässor i världsklass och besökare från hela världen. Vi vill inspirera, sporra och driva på utvecklingen. Mässor, event, kongresser – vi är den rätta platsen för alla möten mellan människor som har eller söker nya idéer, produkter och tjänster.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom