Projektledare för molnbaserade trådlösa system för sakernas internet ( IoT).

Projektledare för molnbaserade trådlösa system för sakernas internet ( IoT).

Projektledare för elektronik, mjukvara på både embedded plattformar och våra molnservers samt Smartphone App-utveckling för H&D Wireless trådlösa produkter och lösningar för Internet-of-Things, IoT, och Smart Home.

Du kommer att arbeta dedikerat med att driva ett stort R&D projekt baserat på vår egen molntjänst och ansvara för att systemet och delkomponenter når olika milestones med efterfrågad prestanda och funktioner. I nära samarbete med våra utvecklare och produktledning är du involverad i produktutvecklingen av såväl senaste wireless teknologier, molnservers samt Smartphone Appar och gör bedömningar av vad som ska fokuseras på samt tillhörande projekt och produkt-administration och rapportering till VD. Brinner du för scrum eller annan arbetsmetodik finns det också möjlighet att vidareutveckla sådana projektledningsmetoder

Huvuduppgiften är att leda projektet för utveckling och test av hårdvara och mjukvara, låta tillverka prototyper, testa och ibland skriva produkt och utvecklingsspecifikationer till det egna projektet. Du kommer driva systemering, utveckling, systemintegration, applikationstest och även att följa upp att det upprättas produktionsunderlag och dokumentation för att stödja utlagd produktion.

Som person är du driftig, målinriktad, självgående, noggrann och tycker om ett högt tempo i en kreativ miljö. Du får här chansen att vara med och bygga upp ett spännande bolag tillsammans med ett kompetent team i världsklass och arbeta med kunder över hela världen.


Kravprofil:

Vi söker dig som har arbetat med att utveckla och verifiera kommunikationssystem och internettjänster och har arbetat med tidiga faser av produktion. Erfarenhet av hårdvarutest och designverifiering, konstruktion, prototyper, mikroprocessorer, CAD och samarbete med mjukvaruutvecklare, komponentleverantörer och tillverkningspartner är en fördel. Du har satt många produkter i produktion och har varit med att ta produkter från ax till limpa.


Utbildningskrav:

Högskoleingenjör eller MSc i Elektro eller mekatronik från KTH eller liknade högskola
Yrkeserfarenhet: 5 år eller mer med yrkeserfarenhet som projektledare och bakgrund som ingenjör.

Tillträde omgående
Heltid 40 tim/vecka, flextid
Placering: kontor i Kista

Läs mer på www.hd-wireless.se

Rekryteringsansvarig: Björn Bergström NyTeknik Rekrytering, 0707-27 06 81 email: bjorn.bergstrom@nyteknik.se


Skicka din ansökan till bjorn.bergstrom@nyteknik.se
 med rubrikraden Ny Teknik Jobb.