Projektledare för maskinleveranser och ombyggnader till kunder inom papper- och massaindustrin

Till vårt kontor i Stockholm söker vi en Projektledare


Rollen:

Som projektledare på GL&V har du en nyckelroll i vår organisation. Med ditt engagemang och din drivkraft bidrar du till vår utveckling. Du har helhetsansvar för att leda och hantera leveransprojekt från kontraktsstart till avslut och uppföljning. Projekten kan vara inom Stock preparation eller kemisk massa och kan innebära maskinleverans (Unit Capital) eller ombyggnad (Repair&rebuild). Du ansvarar för att de kontrakterade villkoren uppfylls och säkerställer att målen för budget, tidplan och kvalitet uppfylls. I rollen ingår även kontinuerlig kundkontakt och du leder projektgruppen för att framgångsrikt slutföra projektet. Vidare är du den interna kontaktytan för bla konstruktion, inköp, kvalité, skeppning, montage, igångkörning och garantiåtaganden. GL&Vs kunder finns på en internationell marknad vilket medför en del resor, främst i Sverige men även i övriga Europa. Resor till Asien kan även bli aktuellt.

 

Utbildning/erfarenhet:

Du har högskoleutbildning inom teknik alternativt ekonomi med ett stort intresse för teknik. Du har minst fem års erfarenhet som projektledare av leveransprojekt, gärna från arbete inom pappers- och massaindustrin samt intresse för kundkontakter och försäljning. Vidare är du duktig på att kommunicera i ett mångkulturellt arbetsklimat och har mycket goda kunskaper i både muntlig och skriftlig svenska samt engelska. Ytterligare språk är meriterande.

Som person är du drivande, stresstålig, har ett naturligt ledarskap och en förmåga att entusiasmera och coacha dina kollegor i projekten. Du är inte rädd för att fatta beslut och kan prioritera uppgifter i ett högt tempo. Du har goda kunskaper i Officepaketet och med fördel bra erfarenhet av MS Project.

Rollen riktar sig till dig som är strukturerad, kan hantera höga krav på målinriktning och resultatfokus samt klarar av att driva flera projekt parallellt. Du har lätt för att anpassa dig till rådande behov och är kvalitetsmedveten. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi har kollektivavtal (Teknikavtalet).

Välkommen med din ansökan och CV på engelska märkt med ”Projektledare” till hr2.sweden@glv.com.

Om du vill veta mer om tjänsten eller om du har några frågor är du välkommen att kontakta Projektchef Magdalena Falcini-Jensen  på telefon 0701041731 fr.o.m. 10 Juli.

Vi söker även medarbetare inom andra områden, besök gärna www.glvjobb.se för alla lediga tjänster.

GL&V - We care for your performance

Skicka din ansökan till hr2.sweden@glv.com med rubrikraden Ny Teknik Jobb.