Projektingenjör Till Trafikverket I Uppsala

Har du ett stort intresse för samhällsutveckling och en avslutad ingenjörsutbildning? Då måste du läsa vidare! Trafikverket i Uppsala söker nu en projektingenjörer till en av Trafikverkets mest spännande avdelningar, Investering. Du kommer att arbeta i en trivsam kultur tillsammans med erfarna och kompetenta projektledare. Med stor bredd och variation i arbetet är detta en unik chans för dig som vill utvecklas vidare inom och arbeta med projektledning för Sveriges infrastruktur. Start i höst men vänta inte med din ansökan, skicka in den redan idag!


Om Tjänsten

För Trafikverkets räkning söker vi nu en civil – eller högskoleingenjör, gärna med inriktning bygg, till enhet Investering i Eskilstuna. Som projektingenjör kommer du att arbeta inom projektledning och vara projektledarens högra hand. Du kommer att ha en stor bredd och variation i dina arbetsuppgifter och få en inblick i en spännande och statlig organisation. På enhet Investering sitter i dag ca 20 personer. Här tas beställningar emot från verksamhetsområde planering och det är projektledarens ansvar att planera och säkerställa att rätt resurser är på plats för att driva projekten framåt. Det är ett välkomnande klimat med högt i tak och har du viljan finns goda möjligheter till att utvecklas och få ett större ansvar.

För att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i din nya roll kommer vi erbjuda dig en unik möjlighet att som en del av tjänsten även ingå i ett skräddarsytt utbildningsprogram. Programmet har tagits fram i samråd med Trafikverket och du kommer bland annat ta del av kunskap inom projektledning, självledarskap och entreprenadjuridik.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Trafikverkets önskemål är att alla mail kring tjänsten går till Academic Work


Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Trafikverket under 6 månader, med möjlighet till förlängning och på sikt överrekryterad.


Arbetsuppgifter

Som projektingenjör kommer du att stödja enheten Investering i form av att assistera projektledaren i olika projekt, både i produktion och i planeringsfasen. Ditt arbete kommer primärt innebära att stötta i alla förekommande projektledaruppgifter så att de dokumenteras och administreras korrekt. Du kommer att vara placerad i Uppsala men det kan förekomma resor till Strängnäs, Nyköping, Eskilstuna och Stockholm.

Dina arbetsuppgifter kommer att variera men du kommer bland annat ansvara för enklare ekonomihantering, föra protokoll, boka möten och arbeta med risk- och kravhantering. Du kommer även att biträda projektledaren vid vissa interna och externa möten.


Vi Söker Dig Som

  • Är examinerad civil- eller högskoleingenjör. Meriterande med inriktning inom bygg.

  • Har goda kunskaper i Officepaketet

  • Kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska


Det är mycket meriterande om du har jobbat med bygg alternativt jobbat inom kommun eller stat.

Som person är du positiv, driven och nyfiken. Vi ser att du som söker är ansvarstagande och självgående då du i stor utsträckning kommer att sköta ditt arbete självständigt. Du är ordningsam och strukturerad samt har en förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. För att lyckas i rollen ser vi vidare att du vågar ta egna initiativ och inte är rädd för att hugga tag där det behövs. Då tjänsten innebär mycket kontakt med både interna och externa parter är det även viktigt att du har en kommunikativ och social förmåga.

 

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.


Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
 

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.