Projektingenjör inom Kemi, Olja & Gas till ABB i Göteborg

Du blir en del av Control Technologies projektverksamhet. Affärsenheten ingår i ABB:s division Industrial Automation och säljer automationslösningar till slutkunder inom branscherna Kemi/Petrokemi, Livsmedel, Läkemedel och Datacenter. Vår projektverksamhet finns i Stockholm, Göteborg och Malmö.


Uppgifter:

Du kommer arbeta i stimulerande projekt med den senaste tekniken och axla en nätverkande roll, där både interna och externa kontakter blir en naturlig del av arbetet. Räkna med en spännande vardag där du arbetar med ABB:s industriella styrsystem. Du blir en nyckelperson i våra kundprojekt mot primärt Kemi, Olja & Gas-industrin i Västsverige där vi levererar systemlösningar inom el- och automation i teknisk framkant.

I ditt ansvar ingår projektering av el- och automationslösningar där du får möjlighet att vara med i projektets alla faser från idé till idrifttagning och uppföljning hos kund.

Systemdesign, applikationsutveckling, systeminstallation och test, samt idrifttagning ingår i dina arbetsuppgifter, liksom projektdokumentation och utbildning av systemanvändare.

Det här är en varierande roll där du får möjlighet att arbeta med den senaste tekniken, i nära samarbete med kollegor och kunder. Vill du utmana dig själv och bygga grunden för en spännande framtid inom ABB, kan det vara dig vi söker. Vi erbjuder goda utvecklings- och karriärmöjligheter.


Krav:

Du har en teknisk högskoleutbildning med inriktning mot el, automation, data eller motsvarande. Branscherfarenhet och tidigare erfarenhet av industriella styrsystem är meriterande. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

För att lyckas behöver du vara en öppen, ordningsam och prestigelös lagspelare med stort intresse för teknik. Du trivs i en roll där du får ta initiativ och lösa problem. Du sätter kunden i fokus och har en förmåga att bygga goda relationer.


Ytterligare information

Rekryterande chef, Anna Uddhammar, +46 70-576 31 91, svarar gärna på dina frågor. Fackliga kontaktpersoner - Sveriges Ingenjörer: Joakim Olsson, +46 21-34 21 18, Unionen: Krista Andersson, +46 21-34 02 85. Övriga frågor ställs till rekryteringskonsult Sophie Granlund +46 72-720 40 50.

Vi behandlar endast ansökningar som innehåller samtliga dokument: personligt brev, CV, betyg och examensbevis från högskola eller universitet. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna tjänst. Vi intervjuar löpande så vänta inte med din ansökan!

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.