Projektchef till MO Göteborg Bostad

Som projektchef hos Riksbyggen har du möjlighet att leda utvecklingen av spännande projekt inom nybyggnad. Stort fokus ligger på att utveckla affären och arbeta kostnadseffektivt. Arbetet är självständigt, flexibelt och du kommer få att använda din kunskap och vara med och skapa framtidens Göteborg. Tillsammans med olika partners och konsortier kommer du att ta fram hållbara kreativa idéer kring stadsutveckling och medverka till att skapa attraktiva boenden och boendemiljöer.

Vi är inne en spännande fas med många nya byggprojekt och söker nu en projektchef till Riksbyggen i Göteborg, som kan ansvara för och leda stora bostadsprojekt.
 

Hos oss gör du skillnad

Att vara projektchef på Riksbyggen är ett mångfacetterat och omväxlande arbete. Du ansvarar för genomförande av större nyproduktionsprojekt av bostadsrätter och hyresrätter från detaljplan till inflyttning.
Du har totalansvaret för att Riksbyggens byggprojekt genomförs i enlighet med ställda förväntningar på lönsamhet, kundnöjdhet och interna processer. I de egna projekten leder du projektteam med både interna medarbetare och externa deltagare för att nå uppsatta mål.
Du är med redan i markförvärvs och detaljplaneskedet och tar sedan över totalansvaret för projektet och arbetar vidare med projektutveckling, projektering, upphandling, produktion, uthyrning och arbete inför förvaltning.

Du har långsiktiga relationer med de olika kommunerna du verkar i samt konsulter och entreprenörer.
Kundkontakten är en stor del av din vardag och en viktig pusselbit för att förstå och bemöta våra kunders behov. Du involverar i ett tidigt skede Riksbyggens fastighetsförvaltning och har en nära dialog under projektets gång.
 

Du bidrar med din kompetens och ditt engagemang

Vi söker dig som är trygg i dig själv och van vid att arbeta självständigt med ett stort ansvar.
Du har mycket goda kunskaper om byggprocessen från projektering, upphandling och byggande fram till inflyttning.
 

Övriga krav

  • Högskoleutbildning inom samhällsbyggnad/arkitektur, byggteknik, lantmäteri eller liknande relevant utbildning
  • God erfarenhet av att ha arbetat med och ansvarat för nybyggnadsprocesser och/eller byggentreprenadverksamhet
  • Genuint intresse för nytänkande inom stadsutveckling, hållbart boende, miljö- och klimatsmarta lösningar
  • Du är lyhörd och modig med handlingskraft och driv och ser möjligheter

För att trivas i rollen bör du ha god kommunikationsförmåga samt vara lösningsorienterad och van vid att jobba mot konkreta uppsatta mål
Du skapar förutsättningar för ett gott samarbete med kollegor, externa konsulter och entreprenörer. Du drivs av att bygga och vårda goda relationer. Du rapporterar till marknadsområdeschefen.
 

Vi erbjuder

Hos oss får du möjligheten att påverka, leda och bidra till att utveckla framtidens Göteborg med stimulerande arbetsuppgifter. Det finns stort utrymme för flexibilitet och egenpåverkan i rollen samt möjlighet att bidra i olika delar av projekten. Du har goda karriärmöjligheter, personlig utvecklingen och trevliga och kunniga kollegor. Riksbyggen är ett rikstäckande och ekonomisk stabilt företag med en verksamhet som bygger på starka värdegrunder och långsiktigt tänkande som genomsyrar organisationen. Vi lever av och med samhällsutveckling, sätter människor i centrum och verkar på allvar för en hållbar utveckling. Riksbyggen arbetar också aktivt för att utveckla sina byggprocesser och finna nya arbetsmetoder med målet att skapa prisvärda och bra boenden för alla.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobba hos oss/Lediga jobb senast den 31 augusti 2019, intervjuer sker löpande så ansök redan idag. Från mitten av juli till mitten av augusti kommer rekryteringsarbetet vara vilande.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Experis. Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anna Edemyr, telefon: 0727-305246 eller e-mail: Anna.Edemyr@se.experis.com.

Välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom