Produktkvalitetsansvarig till Depot Management

Som Produktkvalitetsansvarig får du en nyckelroll med fokus på kvalitet och framtagande av nya produkter. Du har en stödjande funktion och deltar i ett antal samarbetsforum. Du kommer tillhöra avdelningen Affär & Avtal inom Depot Management som består av fyra medarbetare och du rapportera till chefen för Affär & Avtal. Tjänsten är placerad i Stockholm. Tjänsten är en tillsvidare anställning. I tjänsten ingår även viss beredskap samt en befogenhet att godkänna produkter in och ut från depå.


Arbetsuppgifter och tjänsten
Som Produktkvalitetsansvarig blir din huvuduppgift att långsiktigt verka för att Preem depåers produktkvalitet håller en acceptabel standard utifrån gällande lag, produktstandard och överenskomna produktspecifikationer. Rollen fungerar en stor del som rådgivare och ”bollplank” till andra avdelningar i produktkvalitetsfrågor. Du förväntas också hålla i utbildningar för depåverksamheten kring nya produkter. Externa kontakter är främst depåsamarbetsföretagen, additivleverantörer och oberoende inspektörslaboratorium.

För att uppnå målet finns ett flertal samarbetsforum och gränssnitt till såväl interna som externa verksamheter.

Samarbetsforum externt är bl.a.: Produktgruppen Depåsamarbetet, Produktrådet Preem, Svensk Industri Standard (SIS), Svenska Petroleum och Biobränsle Institutet (SPBI), Varuutskottet AB Djurgårdsberg.

Gränssnitt inom hela Preem finns till bl.a.: Varuförsörjning (VF) trading, VF Operations, VF shipping, Preemraff, Preem Marknad, VF Depå och Affärsutveckling.

Du kommer t.ex. att arbeta med:

  • Framtagande av nya drivmedel och drivmedelsblandningar

  • Ansvar för produktkvaliteten till och från depå

  • Service till raff och depå i produktkvalitetsfrågor

  • Depåinstruktioner

  • Produktspecifikationer

  • Standardisering


Du blir en viktig del av Preem
– en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom

kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.


Erfarenhet, utbildning och person

Vi söker dig som har en akademisk examen inom kemi eller motsvarande samt ett par års arbetslivserfarenhet från t.ex. processindustri, laboratorium eller liknande verksamhet. Extra meriterande är om det finns erfarenhet från biobränsleområdet eller petroleumbränslen. För att skaffa nödvändig kunskap finns möjlighet till arbetsrotation till andra avdelningar, t.ex. laboratoriet och produktionsplanering. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska i så väl tal och skrift då båda språken krävs i det dagliga arbetet.  Du har god allmän datorvana speciellt Excel.

För att trivas i rollen är du noggrann och van vid att arbeta på ett strukturerat sätt. Du är van vid att arbeta självständigt och fatta egna beslut. Tjänsten kräver en känsla för service och en förmåga att skapa goda samarbeten såväl intern som externt. Du har förmåga att hantera stundvis stressiga arbetstoppar på ett strukturerat och lugnt sätt. Då arbetet utförs i flera olika system och innebär hantering av mycket information behöver du ha en analytisk, problemlösande och pragmatisk inställning samtidigt som du är noggrann och ansvarfull. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Låter det intressant? Kontakta oss!


Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Preem med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill och bifoga ditt CV, personliga brev och betyg. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Louise Miliotis på 08-120 50 422. Fackliga kontaktpersoner: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner.

Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!!

 

Level Recruitment är ett heltäckande specialistrekryteringsföretag inom rekrytering med search samt headhunting med fokus på centrala befattningar inom svenskt näringsliv men med uppdragsgivare över hela Norden. Inom ramen för våra olika specialistområden strävar vi efter att alltid vara tidseffektiva och leverera bästa möjliga kvalitet. Vårt mål är din framtid!

För mer info kring våra olika tjänster och affärsområden är du välkommen att besöka vår hemsida www.levelrecruitment.se.
 

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.