Produktionstekniker till växellådsmontering

Vill du ha en spännande roll inom en framgångsrik verksamhet under utveckling? Vi söker nu en produktionstekniker till vår växellådsmonteringsfabrik i Södertälje, men också en tjänst som är kopplad till våra andra monteringsfabriker runt om i världen!


Vill du arbeta med att ta fram tekniklösningar för monteringsprocess?


Som produktionstekniker medverkar du som projektledare eller projektdeltagare i ett antal projekt. Det kan röra så väl införande av ny utrustning som omställning och balansering av befintlig utrustning. Du kommer att analysera produktkraven, hitta och implementera den bästa möjliga tillverkningsmetod för att uppfylla produktionsmål.I arbetsuppgifterna ingår att:

  • Specificera, godkänna och leverera moderna och komplexa utrustningar till produktion.
  • Arbeta tvärfunktionell i flera projekt för att implementera nya växellådor.
  • Använda moderna metoder (LEAN, m.fl.) för att utföra arbetet.
  • Driva projekten mot andra fabriker i världen och implementera global lösningar.


Du blir en viktig del av Scania
- Scanias framgångar bygger till stor del på våra kärnvärden och sätt att arbeta, särskilt åtagandet om ständig förbättring och våra ledningssystem. Tillsammans utgör dessa tillgångar "The Scania Way" och grunden för Scanias företagskultur. Detta ger Scania en stark ledarposition i en värld som alltmer kräver säkra, hållbara och effektiva transportsystem. Scanias kärnvärden definierar vår kultur, läs mer om dem på vår hemsida Scanias kärnvärden.


Har du den här bakgrunden?

  • Du har högskole- eller civilingenjörsutbildning.
  • Du har lätt för att kommunicera och behärskar engelska i tal och skrift.
  • Det har tidigare erfarenhet av produktionsteknik.
  • Det är meriterande om du har jobbat med kravställningar/kravspecifikationer samt har kunskaper om balansering i montering.


Är det här du?

Du kan vara nyutexaminerad eller ha ett par års arbetslivserfarenhet för att utmanas och utvecklas. För att trivas i rollen behöver du ha god samarbetsförmåga och vara öppen och utåtriktad då arbetet innebär många och olika kontaktytor. Du har förmågan att hålla en struktur, planera ditt arbete och veta när du behöver driva på ett projekt framåt.


Ta reda på mer!

Tjänsten är en tillsvidareanställning och placerad i Södertälje. Du arbetar kontorstider, måndag-fredag med möjlighet till flextid.


Ansökan

Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior. Urval och Intervjuer kommer att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.