Produktionstekniker till Scania

Södertälje är en få platser inom det globala företaget Scania där lastbilen slutmonteras och rullar ut på vägen. Här finns gjuteri, här tillverkas och monteras axel- och växellådor, motorer och monteras chassin. Inom enbart produktionen i Södertälje sysselsätter vi 5-6000 medarbetare. Vi är nu i behov av att anställa flera produktionstekniker till våra produktionsenheter.

Vill du arbeta med hållbara och effektiva transportsystem?

Det produktionstekniska arbetet innebär att ständigt utmana och förbättra Scanias produktionsprocess för att möjliggöra hållbara resultat i världsklass. Här gäller att nå uppsatta projektmål och verka för störningsfria förändringar och introduktioner. Detta kan innebära att du är ansvarig för en större upphandling av ny utrustning såväl som att tvärfunktionellt lösa en komplex problemställning. Den erfarenhet du tar med dig in avgör uppdragets storlek. Vi är intresserad av både dig som är nyutexaminerad och den erfarne produktionsteknikern.

Uppdraget kan summeras som ett varierat och omväxlande arbete med både puls och mer utredningsbaserade leveranser. Du kommer att ha nära kontakt med externa leverantörer samt verka inom ett flertal interna gränssnitt.

Du blir en viktig del av Scania – Scanias framgångar bygger till stor del på våra kärnvärden och sätt att arbeta, särskilt åtagandet om ständig förbättring och våra ledningssystem. Tillsammans utgör dessa tillgångar "The Scania Way" och grunden för Scanias företagskultur. Detta ger Scania en stark ledarposition i en värld som alltmer kräver säkra, hållbara och effektiva transportsystem. Scanias kärnvärden definierar vår kultur, läs mer om dem på vår hemsida

.

Läs gärna mer om

Har du den här bakgrunden?

 • Du har en högskoleexamen med relevant inriktning, har en god planeringsförmåga och lösningsorienterad approach
 • Gärna erfarenhet av liknande arbete
 • Vidare har du har ett stort intresse för produktion och metodutveckling
 • Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift
 •  
 • Är det här du?

  Du trivs med stort eget ansvar och flexibilitet samt har problemlösning som en av dina ledstjärnor. Att ha förmågan att se saker ur ett helhetsperspektiv och samtidigt förmågan och jobba igenom detaljerna kommer hjälpa dig att lyckas i uppdraget.

  Du har en naturlig förmåga att kommunicera, mycket god samarbetsförmåga.

  Vi erbjuder

  Som anställd hos oss på Scania får du mycket goda förutsättningar till utveckling med en individuellt framtagen utvecklingsplan, med möjlighet att gå många kurser och vidareutbildningar. Andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Job Express.

  Tjänsten är en tillsvidareanställning inom området Produktion & Logistik och placerad på vårt huvudkontor i Södertälje.

  Ta reda på mer!

  För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Ylva Hilberth (Rekryteringsspecialist), 08-553 529 70.

  Ansökan

  Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior. Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

  Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

  Gör din ansökan via

  http://www.scania.com/group/en/available-positions/ för

  att vi ska få korrekta uppgifter. I de fall det uppstår problem med att registrera din ansökan på scania.com så kan du maila din ansökan till

  kandidatbokning@scania.com

  OBS!

  Ange Scanias Job Id 

  20177393

  i ämnesraden. Bifoga ditt CV, personligt brev samt relevanta betygskopior (endast i word eller pdf-fomat). Vi behöver också ditt fullständiga namn, adress, e-post och mobilnummer för att kunna registrera din ansökan. Ofullständiga mailansökningar kommer vi ej kunna hantera.

   

  Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.