Produktionstekniker till Motorbearbetningen

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Är du intresserad av att jobba med förbättringar, ta fram tekniska lösningar och att jobba med människor? 

Arbetsuppgifter

Motortillverkningen befinner sig i en intressant fas där framtidens produktionsstruktur och produktkrav ställer höga krav på dagens tillverkningsprocesser. Du kommer att leda projekt, driva problemlösningar, genomföra produktionsoptimeringar och utveckla processen inför framtida utmaningar.

Vi söker dig som har ett intresse för teknik, är strukturerad och som med kreativitet och engagemang vill utveckla dig själv och vår verksamhet. 

Som produktionstekniker ingår du ofta i team där alla nödvändiga kompetenser är samlade för respektive uppdrag/projekt. Tillsammans jobbar ni med både kort- och långsiktiga aktiviteter för att öka säkerheten, produktiviteten och kapaciteten inom ett produktionsavsnitt.

Din Profil

Vi söker dig som är högskole- eller civilingenjör. Du är driven och gillar att nå resultat tillsammans med andra. För att trivas och nå framgång i rollen är det viktigt att du har teknikintresse samt en öppen och utåtriktad personlighet. Du har lätt att kommunicera och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Kunskaper i tyska är meriterande.

Övrigt

Som Produktionstekniker får du en mycket bra start på karriären. Scania erbjuder många utvecklingsmöjligheter då du kan fördjupa dig inom teknik, ledarskap eller bredda dig inom något annat område som du är intresserad av. Resor kan förekomma i arbetet.

Intervjuer kommer att hållas fortlöpande med sista ansökningsdag 31 januari 2019. Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.

För ytterligare information

Kontakta gärna produktionsteknisk gruppchef: Remzija Kalic, remzija.kalic@scania.com, 08-553 72183

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom