PRODUKTIONSTEKNIKER TILL DM

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Är du intresserad av jobba med förbättringar, utveckla tekniska lösningar och att jobba med människor?

Arbetsuppgifter

Motortillverkningen befinner sig i en intressant fas där framtidens produktionsstruktur och produktkrav ställer höga krav på dagens tillverkningsprocesser. Du kommer att leda projekt, driva problemlösningar, genomföra produktionsoptimeringar och inom tvärfunktionella team utveckla processen inför framtida utmaningar.

Vi söker dig som har ett brinnande teknikintresse, är strukturerad och som med kreativitet och engagemang vill utveckla dig själv och vår verksamhet.

Som produktionstekniker driver du arbetet med att på både kort- och långsikt öka säkerheten, produktiviteten och kapaciteten inom ditt produktionsavsnitt. Arbetet utförs med hjälp av Scanias standardiserade arbetssätt. 

Din Profil

Vi söker dig som är högskole- eller civilingenjör och/eller har jobbat ett par år inom produktion och nu söker nya utmaningar. För att trivas och nå framgång i rollen är det viktigt att du har intresse för teknik, har en öppen och utåtriktad personlighet. Du har förmåga att strukturera och hantera många arbetsuppgifter och kontakter. Du har lätt att kommunicera och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Övrigt

Som Produktionstekniker får du en mycket bra start på en karriär inom Scania, där du efter ett antal år kan vara redo för nästa steg i karriären. Då kan du fördjupa dig inom teknik, ledarskap eller bredda dig inom något område som du är intresserad av.

Intervjuer kommer att hållas fortlöpande med sista ansökningsdag 9 oktober 2018. Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.

För ytterligare information

Kontakta gärna produktionsteknisk gruppchef: Peter Johannesson,

peter.johannesson@scania.com, 08-553 72110

Du blir en viktig del av Scania

Scanias framgångar bygger till stor del på våra kärnvärden och sätt att arbeta, särskilt åtagandet om ständig förbättring och våra ledningssystem. Tillsammans utgör dessa tillgångar "The Scania Way" och grunden för Scanias företagskultur. Detta ger Scania en stark ledarposition i en värld som alltmer kräver säkra, hållbara och effektiva transportsystem. Scanias kärnvärden definierar vår kultur, läs mer om dem på vår hemsida

.

Läs gärna mer om

Produktion och logistik Scania Södertälje

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom