Produktionsplanerare till Scania, Södertälje

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Motorbearbetningen DM, tillverkar komponenter till Scanias motorer. Vi befinner oss just nu i en period av många spännande utmaningar och söker dig som vill ha ett stimulerande arbete i en dynamisk produktionsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.

Då en av våra medarbetare inom produktionsplanering går vidare till nya utmaningar söker vi nu en ny kollega.

Arbetsuppgifter

Som produktionsplanerare inom DM ansvarar du för ge verkstadens olika produktionsavsnitt bästa möjliga förutsättningar att arbeta utjämnat genom en förutsägbar och uppnåbar plan. Det är du som sätter takten.

Du har dagliga kontakter med såväl de producerande avdelningarna som våra kunder, leverantörer och övriga logistikfunktioner.

Som produktionsplanerare på DM kommer du att vara spindeln i nätet, planera produktionen både på kort och lång sikt.

Du förväntas dessutom att planera och driva aktiviteter för att ständigt förbättra ditt och gruppens resultat.

Din Profil

Vi söker dig som har akademisk utbildning inom logistik eller produktion och/ eller flerårig erfarenhet av planering eller logistikutveckling.

För att lyckas i ditt uppdrag behöver du vara analytisk och kommunikativ.

Ha mycket goda kunskaper i excel och behärska svenska och engelska flytande i tal och skrift. SQL, VBA-programmering och erfarenhet av opperationsanalys är meriterande.

Som person är du är självständig, drivande och ansvarstagande. Du är strukturerad med god förmåga att samarbeta i grupp samt trivs med att fördjupa dig i detaljer såväl som att tänka helhetsperspektiv.

Du blir en viktig del av Scania

Scanias framgångar bygger till stor del på våra kärnvärden och sätt att arbeta, särskilt åtagandet om ständig förbättring och våra ledningssystem. Tillsammans utgör dessa tillgångar "The Scania Way" och grunden för Scanias företagskultur. Detta ger Scania en stark ledarposition i en värld som alltmer kräver säkra, hållbara och effektiva transportsystem. Scanias kärnvärden definierar vår kultur, läs mer om dem på vår hemsida

.

Läs gärna mer om

  

Ytterligare information

Vill veta mer om tjänsten, vänligen kontakta Niklas Göthberg (Gruppchef Planering),

08-553 71768, alt. Marcus Ruud (Logistikchef) 08-553 81378.

Ansökan

Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.

Urval kommer att ske löpande. Skicka din ansökan senast den 26/6.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom