Produktionsledare

Som produktionsledare har du en central roll i våra uppdrag och rapporterar till våra arbetschefer. Tillsammans med arbetsledare, mättekniker, miljösamordnare och yrkesarbetare driver du projektet från start till mål. Du planerar, driver och följer upp egna projekt med ansvar för ekonomi och kvalitet. Det är mycket kontakter med beställare, medarbetare och leverantörer vilket ställer höga krav på din förmåga att kommunicera och samarbeta. Du kommer att ha stor frihet i hur du driver dina projekt för att nå uppsatta projektmål, vilket vi tror utmanar och motiverar dig.

Tjänsten innebär resor/projekt med övernattning och periodvis hög arbetsbelastning. Arbetet uförs i norra delen av Sverige. Utgångspunkt är Sundsvalls regionen.


Vi erbjuder dig

Som produktionsledare hos oss får du möjligheten att utveckla din ledarskapsförmåga och byggtekniska kompetens på en växande marknad inom miljöentreprenader. Du arbetar målinriktat i en organisation med stort tekniskt kunnande inom miljö, där noggrannhet och analytiskt tänkande uppmuntras. I din roll får du delta i olika tvärfunktionella projekt för att uppnå verksamhetens mål och leverera goda resultat.


Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har flera års erfarenhet från entreprenadbranschen som värderar säkerheten främst. Du har god planeringsförmåga, ordning och reda på produktionen, dokumentation och ekonomi samt känsla för att se möjligheter och inte problem. Att du är en naturlig ledare och har personliga egenskaper för att utveckla relationer både mellan beställare och dina medarbetare ser vi som en självklarhet, samtidigt som du är driven, engagerad och van att leda och fördela arbete och resurser på ett effektivt sätt med en vilja att leverera bra service med hög kvalité.

Vi vill att du som söker har:

  • Byggteknisk utbildning, YH -utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • 3 års erfarenhet av arbetsledning i branschen
  • Kunskaper i Office-paketet
  • Körkort med minsta behörighet B

Meriterande kunskap:

  • BAS P/U
  • Entreprenadjuridik/AMA anläggning
  • Grundläggande kunskaper inom kemi för att kunna tolka analyser.


Intresserad?

Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringsverktyg senast den 19 februari 2018. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

För mer information, vänligen kontakta arbetschef Krister Domander via mail krister.domander@fortum.com
eller via telefon: 070-375 7851

Fackliga representanter är: Unionen - Marie Carlberg 070-3758808,
Fortums Akademiker – Annika Lorin 070-3757818

Tillträde är den 2 maj 2018 eller enligt överenskommelse.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.