Produktionsingenjör till Scanias Motormontering

Är du utbildad högskole-/civilingenjör med ett stort intresse för hållbara transporter? Är du en strukturerad och metodisk person som gillar problemlösning? Är du även en person som tycker om utmaningar och brinner för utveckling? Då passar du som Produktionsingenjör på Scanias motormontering. Läs mer nedan och ansök redan idag!

Vill du arbeta med hållbara och effektiva transportsystem

Som Produktionsingenjör kommer du lära dig att skapa förutsättningar för en konkurrenskraftig produktionsprocess som levererar Scanias motorer med rätt kvalitet i rätt tid. Du får som Produktionsingenjör ett brett kontaktnät då du är länken mellan produktion och konstruktion, med uppdrag att introducera och förbättra produkten på ett kvalitetssäkert sätt. Du koordinerar också avvikelser och förbättringar kring produkten med våra produktteknikerkollegor i Brasilien, Holland, Frankrike.

  Du är en nyckelperson i den lokala ledningsgruppen där du kommer stödja och driva projekt mot ständiga förbättringar. Du kommer ha varierande arbetsuppgifter där det bland annat ingår att utveckla, och optimera verksamheten gällande säkerhet, ergonomi och miljöpåverkan. Du kommer även bidra till att påverka flöden och arbetssätt runt produktionseffektivitet.

Under din introduktionstid kommer du att tilldelas en handledare som du kan använda som stöd i frågeställningar som dyker upp. Du kommer att vara en del i ett team som idag består av 11 andra Produktionsingenjör. Hos oss är det en självklarhet att du arbetar nära din chef och du kommer erbjudas kontinuerliga avstämningar varje vecka.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att:

 • Introducera produktförändringar på aktuellt verkstadsområde.
 • I nära samarbete med linjeorganisationen utmana och arbeta med ständiga förbättringar av produkten.
 • Koordinera lokalt begärda produktförändringar med motormontering i Brasilien.
 • Du blir en viktig del av Scania - Scanias framgångar bygger till stor del på våra kärnvärden och sätt att arbeta, särskilt åtagandet om ständig förbättring och våra ledningssystem. Tillsammans utgör dessa tillgångar "The Scania Way" och grunden för Scanias företagskultur. Detta ger Scania en stark ledarposition i en värld som alltmer kräver säkra, hållbara och effektiva transportsystem. Scanias kärnvärden definierar vår kultur, läs mer om dem på vår hemsida

  Läs gärna mer om

  Har du den här bakgrunden?

 • Du har högskole- eller civilingenjörsutbildning, gärna med inriktning mot produktion, logistik eller liknande.
 • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. 
 • Är det här du?

  För att kunna göra ett bra jobb som Produktionsingenjör bör du vara strukturerad, analytisk, kommunikativ och flexibel. Du har ett drivande förhållningssätt och är nyfiken på att lära dig nya saker. Som person är du engagerad i ditt arbete och du tycker att möten med människor är spännande och utvecklande.

  Ta reda på mer!

  För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jimmie Andersson (Gruppchef Produktteknik), 08-553 502 45.

  Som anställd hos oss på Scania får du mycket goda förutsättningar till utveckling med en individuellt framtagen utvecklingsplan, med möjlighet att gå många kurser och vidareutbildningar. Andra förmåner som exempelvis gratis träningskort på vårt egna Hälsocenter på Gröndal, personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Job Express.

  Tjänsten är en tillsvidareanställning och är placerad på Motormonteringen som ligger geografiskt nära vårt hälsocenter Gröndal.

  Är det dig vi letar efter? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

  Intervjuer kommer att ske löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

  Gör din ansökan via http://www.scania.com/group/en/available-positions/ för att vi ska få korrekta uppgifter. I de fall det uppstår problem med att registrera din ansökan på scania.com så kan du maila din ansökan till kandidatbokning@scania.com

  OBS!

  Ange Scanias Job Id 

  20175931

  i ämnesraden. Bifoga ditt CV, personligt brev samt relevanta betygskopior (endast i word eller pdf-fomat). Vi behöver också ditt fullständiga namn, adress, e-post och mobilnummer för att kunna registrera din ansökan. Ofullständiga mailansökningar kommer vi ej kunna hantera.

  Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.