Produktionsingenjör

Vi söker en driven och CAD-kunnig produktionsingenjör med intresse för konstruktion och automation. Som produktionsingenjör arbetar du med projekt och förbättringsaktiviteter för att optimera vår produktionsprocess. Du kommer att driva det produktionstekniska arbetet på ett av våra produktionsavsnitt i nära samarbete med produktionsledare och underhållspersonal. Ditt arbete kommer även beröra områden som tids- och frekvensstudier, linebalanseringar samt enklare konstruktionsritningar vårt 3D CAD-system Inventor.

I din roll som produktionsingenjör ska du agera sakkunnig i tekniska problemställningar och fungera som internkonsult till övriga verksamheten. Arbetet innebär projektledning inom det produktionstekniska området och du kommer att ta fram data genom värdeflödesanalyser för vidare investeringsbeslut av maskiner och utrustningar.

Vår framtid ligger i automatisering av våra processer. Vi ser det därför som positivt om du har erfarenhet av eller är intresserad av robotar, kollaborativa robotar men även traditionell linjär automation.

På vår produktionstekniska avdelning arbetar du i ett team bestående av tio medarbetare där samarbetet och samverkan inom teamet är en framgångsfaktor.
 

Bakgrund och egenskaper:

Vi ser gärna att du som söker har högskoleutbildning inom produktions-/maskinteknik eller konstruktion alternativt likvärdig arbetslivserfarenhet från tillverkande industri. Har du tidigare arbetat med värdeflödesanalyser, automation och robotteknik kommer du att ha stor glädje av det i din roll hos oss. Vidare är en vana av att arbeta i och leda projekt mycket meriterande.

Du har ett tydligt teknikintresse och drivs av utveckling och förbättring. Som person uppskattar du att arbeta självständighet och har förmåga att prioritera och ta egna beslut. Du trivs i en omväxlande miljö där samverkan med andra är viktig för att lyckas.

Vi förutsätter att du har mycket goda kunskaper i engelska, såväl i tal som i skrift.

Du är välkommen med din skriftliga ansökan till jobb.oskarshamn@saftbatteries.com senast 2019-03-08. Vänligen märk din ansökan med Produktionsingenjör.

Skicka din ansökan till oskarshamn@saftbatteries.com med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom