Produkt och tjänsteutvecklare, Göteborg

Vill du med teknikens hjälp vara delaktig i att skapa ett mer effektivt och hållbart lantbruk?

Luda.Farm AB utvecklar produkter och tjänster för att hjälpa lantbrukare inom EU i sitt vardagliga arbete. Luda är ett förhållandevis ungt företag med långtgående planer på att göra IoT- lösningar lättillgängliga och användarvänliga för lantbrukaren. I juni 2017 lanserade företaget my.luda.farm, en kontrollpanel för lantbrukaren där processer på gården på ett användarvänligt sätt kontrolleras genom sensor/kamerateknologi via mobiltelefonen.

I samband med denna lansering förflyttar vi företagets fokus från transaktionsbaserad tillväxt till relationsbaserad tillväxt vilket kommer ställa höga krav på en kundanpassad produkt- och tjänsteutveckling.

Vi arbetar under parollen ”Smart Farming Made Easy” för att ge lantbrukaren ”Your Farm In Your Hand”.


Jobbeskrivning

Ditt huvudansvar blir att utveckla smarta lantbruksprodukter / mjukvarutjänster för att på så sätt bidra till ett effektivt, hållbart och konkurrenskraftigt lantbruk. På daglig basis kommer du samarbeta med externa utvecklingspartners i Kina och Sverige samt vid vissa tillfällen med våra internationella distributörer/återförsäljare. Du kommer också ta fram kundkrav, produktspecifikationer, prototyper samt verifiera dessa ute i fält tillsammans med lantbrukare.

Med stövlarna på kommer du som företagets främste ögon och öron för lantbrukets behov, arbeta i rollen som brygga mellan det praktiska arbetet ute på gårdarna och framtagning av produkter och mjukvarutjänster på kontoret.

Som en naturlig del av vår relationsbaserade tillväxt har alla på företaget ett ansvar som ”Customer Success Managers”. Att kunden är framgångsrik i sin relation med Luda.Farm ska genomsyra allt arbete och för dig innebär detta bland annat ett utökat ansvar för:

  • att kunden upplever plug-n-play vid installation och är nöjd och framgångsrik i det vardagliga användandet av produkten/ tjänsten
  • att med lyhördhet och förståelse för lantbrukarens vardag identifiera problemområden och genom kännedom inom tillgänglig teknik matcha detta med en möjlig lösning

Du säkerställer också att produkterna uppfyller gällande lagkrav (compliance).


Behov och kvalifikationer

Med engagemang och vilja att förändra stärker du vår organisation genom att vara en utvecklande kraft framåt som drivs av en kombination av nyfikenhet och lyhördhet.

Du har minst 3-års erfarenhet av att arbeta med och projektleda produkt/tjänsteutveckling av teknisk karaktär.

Erfarenhet från lantbruksmiljö och/eller lantbruksprodukter är ett starkt önskemål för tjänsten. Du trivs med att jobba självständigt och fatta egna beslut men har även förmågan att skapa struktur och driva såväl interna som externa projekt. Erfarenhet av att arbeta med och utveckla tjänster kopplat till hårdvara är meriterande.

Tjänsten kräver ett brett och praktiskt teknikintresse med fokus på uppkopplad, trådlös utrustning (IP-kameror, hemautomation, smartphones, appar, etc.).

Våra ledord som vi värdesätter högt:

  • Nyfikenhet
  • Naturlighet
  • Närvarande

Utmärkande egenskaper hos dig:

  • Lösningsorienterad/positiv grundsyn
  • Drivande
  • Engagerad
  • Social/utåtriktad
  • Strukturerad


Ansökan
Urval sker löpande, välkommen med din ansökan (CV och personligt brev) redan idag till: employ@luda.farm

Skicka din ansökan till employ@luda.farm med rubrikraden Ny Teknik Jobb.