Production Quality Engineer i Vårgårda

Autolivs vision är att rädda liv, vill du vara med? Har du arbetat med kvalitet inom tillverkande industri? Trivs du i en miljö där du har många kontaktytor och arbetar i ett tvärfunktionellt team där du får leda och utveckla processkvalitetsområdet? Då är du välkommen att söka denna tjänst!

Som Production Quality Engineer kommer du att jobba i ett team med tvärfunktionella uppgifter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att leda och utveckla process kvalitetsområdet samt att agera som kvalitetstekniskt ansvarig inom teamet.

Arbetet består i att stödja produktionen med problemlösning och delta i processförbättringsarbetet. Du kommer följa upp produktionsresultatet för internfel och kassationer och arbeta med förbättringsåtgärder för dessa. I rollen ingår även att vara ansvarig för rapportering av processrelaterade kundreturer för eget område samt att stötta andra områden med produktionsdata vid reklamationer och regresser. Production Quality engineer planerar, driver, genomför och rapporterar 8D:er, process- och Systemrevisioner samt OPI: er.

Omfattning: Tjänsten är på heltid med placering i Vårgårda och vi ser fram emot din ansökan i form av Cv, personligt brev och gärna betygsutdrag.

Sista ansökningsdag: 2018-03-11, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I denna rekrytering samarbetar Autoliv med Dfind. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Gabriella Albertsson, telefon 0730-781687 gabriella.albertsson@dfind.se

Fackliga företrädare är Cornel Bolat, IF Metall tel 0322-626371, Karin Holmquist, Sveriges Ingenjörer tel 0322-667724 och Kristoffer Kullberg, Unionen tel 0322-308127.

Kvalifikationer: För att lyckas i rollen har du erfarenhet av elektronikproduktion, kvalitetsarbete och kvalitetsverktyg. Du har goda kunskaper inom Excel och PFMEA. Kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Vi vill att du har en högskole- eller universitetsexamen inom relevant område.

Som person är du analytisk, drivande och noga med detaljer. Du behöver vara kvalitetsmedveten och noga med att hålla deadlines. Du är stresstålig med förmåga att lösa problem i stressade situationer. Du har lätt för att knyta kontakter och bygga ditt nätverk och du kan kommunicera med alla nivåer inom organisationen. Du har lätt att få med dig människor och att samarbeta för att uppnå önskat resultat.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.