Processingenjör/Automationsingenjör till Andritz

Vill du arbeta i ett internationellt företag där du får möjlighet att kombinera din kommunikativa förmåga med dina kunskaper inom teknik för att skapa framgång? Då vill vi gärna höra från dig!

ANDRITZ produkt OPP - Optimization Process Performance – är en uppskattad produkt hos våra kunder och vi ser att efterfrågan i Sverige ökar kraftigt varför vi nu söker en processingenjör/automationsingenjör. Som processingenjör/automationsingenjör blir du en nyckelperson i denna viktiga roll för att lyckosamt kunna möta våra kunders behov på den svenska marknaden.

Rollen som processingenjör/automationsingenjör är den första tjänsten inom OPP i Sverige vilket innebär spännande möjligheter att få vara med och bygga upp den svenska marknaden inom området med utgångspunkt i dina tekniska kunskaper och erfarenheter. ANDRITZ har kontor på ett flertal platser i Sverige och är flexibla med din boendeort.

I din nya tjänst erbjuds du ett modernt ledarskap, högt i tak, bra anställningsvillkor och en synnerligen god laganda. Förväntningarna på dig är stora men i gengäld erbjuds du att bli en del av ett ohierarkiskt företag med korta beslutsvägar och stor gemenskap. I tjänsten kommer du lära känna och arbeta tillsammans med ANDRITZ experter internationellt inom området.


Din bakgrund

För att vara aktuell för tjänsten har du:

  • akademisk utbildning, företrädesvis inom el, mekanik eller processtyrning
  • gärna ett antal års erfarenhet av liknande arbete men med rätt utbildning/examensarbete kan en nyexaminerad ingenjör fungera
  • goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
  • B-körkort


Med fördel har du även:

  • erfarenhet från massa- och pappersindustrin eller annan tungt processtyrd industri
  • arbetslivserfarenhet från process, automation och/eller styr och regler
  • förståelse för elkonstruktion och liknande
  • erfarenhet av att informera och utbilda drifts- och underhållspersonal
  • För att klara tjänsten på bästa sätt pratar du både svenska och engelska.


Din profil

Vi söker en person som är trygg, positiv, nyfiken, seriös och engagerad. Du är framåt, gillar att träffa människor och anser dig ha en pedagogisk ådra. Du trivs i en roll med stor frihet och tillfredsställs av att arbeta med både maskiner och människor.


Din ansökan

Thalamus är stolt rekryteringspartner till ANDRITZ varför alla frågor initialt sker till Thalamus. Har du frågor är du hjärtligt välkommen att ringa rekryterare Christer Johansson på 08-120 88 744 eller Camilla Molander på 08-120 88 788. Söker tjänsten gör du via vår hemsida eller via lämplig annons. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så sök gärna redan idag. Sista ansökningsdag är 7/7-17.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.