Process- och anläggningsingenjörer till Bränslefabriken Westinghouse

Nu söker vi tre nya kollegor till avdelningen för kvalitets- och processteknik!

  • Två processingenjörer som har erfarenhet av tillverkningsprocesser såsom pulverblandning, pressning, sintring och slipning respektive vattenkemiska processer såsom filtrering, fällning och blandning.
  • En anläggningsingenjör som har erfarenhet från processutveckling, processdesign och tillverkningsprocesser.

Vi erbjuder ett jobb där du är en nyckelspelare för såväl den långsiktiga tekniska utvecklingen som den dagliga operativa leveransen. Utöver att stötta produktionen med tekniskt kunnande kommer du att med dina ledaregenskaper bidra till att höja leveransförmågan hos övriga organisationen.


Hur ser din arbetsdag ut?

Inom avdelningen för kvalitets- och processteknik, ansvarar vår enhet för att säkerställa kvalitet och säkerhet i pulver- och kutsverkstädernas tillverkningsteknik, tillverkningsprocesser och produkter. De verkstäder som vår enhet supportar tillverkar urandioxidpulver som pressas och sintras till kärnbränslekutsar och i senare steg ingår i kärnbränslepatroner. Vi driver kvalitetsförbättringar, säkerställer kvalificerade tillverkningsprocesser samt leder problemlösningsarbete. Det är vi som är specialisterna på tillverkningsprocesserna inom uranverkstäderna. Vi jobbar med dagligt produktionsstöd varvat med mer långsiktiga utvecklings- och förbättringsprojekt tillsammans med verkstädernas ledningsgrupper.


Vem trivs här?

Vi söker dig som har högskole- eller civilingenjörsutbildning med inriktning kemi, kemiteknik, teknisk fysik, materialteknik eller liknande, som har arbetat i produktionsmiljö och som har några års för respektive tjänst relevant erfarenhet.

Vi fäster även stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är duktig på att uttrycka dig både skriftligt och muntligt på svenska och engelska. Du tar egna initiativ, är ansvarsfull, noggrann och engagerar dig i framdrift, förbättringar och att nå resultat. Att samarbeta med olika kompetenser är en styrka hos Dig. Du kan förklara tekniska samband för både operatörer och chefer. Du gillar att röra dig både i verkstadsmiljö och på kontoret. I arbetet ingår också att för våra kunder och deras myndigheter kunna förklara och redogöra för arbetet och de tekniska övervägandena som ligger till grund för verksamhetens tillverkningsprocesser.


Intresserad?

Läs mer och sök respektive tjänst via någon av de nedanstående länkarna:

https://www.badenochandclark.se/ledigt-jobb/ingenjor-teknik-processingenjor-karnbransletillverkningsprocesser-westinghouse-rekrytering/?ID=8b02fe26-3fab-40f3-8c5c-af93462c26f4

https://www.badenochandclark.se/ledigt-jobb/ingenjor-teknik-processingenjor-vattenkemiska-processer-westinghouse-rekrytering/?ID=7c852081-745c-4cb4-aea0-de2020270249

https://www.badenochandclark.se/ledigt-jobb/ingenjor-teknik-anlaggningsingenjor-tillverkningsprocesser-teknik-westinghouse-rekrytering/?ID=2516c501-c18c-4b0f-876d-d0232848ad30

Vi vill ha din ansökan snarast och senast den 15 augusti 2018.

Kom ihåg att till din ansökan bifoga ditt CV där du beskriver din utbildning och erfarenhet samt ett personligt brev där du berättar om vad som lockar med tjänsten och varför just du är rätt person. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ulrika Matsson på telefon 020-15 18 18.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Badenoch & Clark, ett ledande internationellt rekryteringsföretag som finns på 14 orter med drygt 50 seniora konsulter i Sverige. Vi rekryterar top management, chefer och specialister till såväl privat som offentlig sektor. Vi har verksamhet i 13 länder och grundades 1980. Badenoch & Clark ingår i Adecco group, ett Fortune 500-bolag. 

Välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom