Presto söker nu en District Manager/Säljare

Vi erbjuder

Presto erbjuder helhetskoncept inom förebyggande brandskydd. Vi kommer att ge dig en gedigen introduktion och utbildning - därefter arbetar du självständigt med bra stöd från dina kunniga kollegor. Du har goda möjligheter till personlig utveckling och fortlöpande intern utbildning i Presto Academy. Det finns för rätt person goda karriärmöjligheter då bolagets utveckling är mycket stark och omfattande.
 

Om tjänsten

Som säljare kommer du att få ett omväxlande och stimulerande arbete som representant för företaget och arbeta med både nya och befintliga kunder. Du ansvarar för att både utveckla relationen samt driva nya affärer hos kunderna. Du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor för att hitta en bästa lösning åt kunden. Du kommer tillhöra region Mitt med placering vid något av våra kontor i Västerås eller Eskilstuna beroende på var du själv bor.


Personlighet och kompetens

  • Du har tidigare erfarenhet från uppsökande försäljning på fältet
  • Du tycker om att ta initiativ och har förmågan att planera och arbeta självständigt i kombination med att vara en god ”teamplayer”
  • Du är strukturerad, driven och målmedveten med en förmåga att ha många bollar i luften
  • Du har ett naturligt affärssinne och förmågan att skapa förtroende med både kunder och kollegor vilket ger långsiktiga relationer
  • Du har B-körkort


Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Anette Bergman på 0702 96 96 91.

Urval sker löpande.
 

Välkommen med din ansökan redan idag!

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom