Planeringsingenjör VA

Har du erfarenhet som planeringsingenjör och vill fortsätta att utvecklas? Vill du vara med och utforma framtidens VA-försörjning? Vill du vara en del i ett kunnigt team som har högt i tak och roligt tillsammans? Då kan det vara just dig vi på Telge Nät söker som vår nästa planeringsingenjör inom VA.
 

Din dag på jobbet – planeringsingenjör VA

Som planeringsingenjör på Telge Nät får du ett varierat och utvecklande jobb där du är med och bygger framtidens Södertälje. Vi har många spännande utmaningar framöver och hoppas att du vill vara med oss på resan!  Du blir en del av strategi- och planeringsenheten där vi idag är cirka 30 specialister, ingenjörer och projektörer. Hos oss är du välkommen och blir snabbt en del av teamet –  vi delar gärna med oss av våra kunskaper och hjälper och stöttar varandra.  Tillsammans ansvarar vi för utbyggnad och förnyelse av VA, återvinning, el, fjärrvärme och stadsnät.
 

Arbetsuppgifter

 • Att ansvara för utredning och långsiktig förnyelseplanering inom VA.
 • Ansvar för re- och nyinvesteringsbudget och framtida prognoser, upprättande av beslutsunderlag.
 • Analys och uppföljning av projekt för att vässa oss att bli ännu bättre.
 • Att utforma övergripande struktur- och detaljplaner och hantera remisser inom Södertälje kommun.  
 • Samverkan med övriga enheter som VA-driftavdelningen och byggprojektledare, liksom med kommunens samhällsbyggnadskontor.
 • Att utreda förutsättningarna för, och samordna utbyggnaden av infrastruktur i takt med kommunens utvecklingsplaner.


Mer om ditt nya jobb

Södertälje kommun expanderar i rekordfart och vi på Telge Nät behöver förstärka och förnya våra ledningsnät. Som vår nya planeringsingenjör blir du en av våra experter inom VA som ansvarar för utredning och långsiktig förnyelseplanering. Vårt mål är att ge Södertäljeborna hållbara och effektiva leveranser av våra produkter både nu och i framtiden.
 

Det här är du

Vi söker dig som är driven, självständig och trygg i din yrkesroll. Eftersom arbetet innebär många kontakter både internt och externt är det viktigt att du tycker om att samarbeta och är bra på att kommunicera. Vi tror också att du – liksom vi – har ett gediget intresse för teknik och tycker om att arbeta strukturerat. Våra kärnvärden – öppen, enkel, personlig och modig – passar bra in på dig.
 

Krav

 • Relevant teknisk utbildning på högskolenivå, exempelvis inom vatten- och miljöteknik eller samhällsbyggnad.
 • Erfarenhet av att utföra utredningar inom VA och/eller projektering av ledningsnät.
 • Erfarenhet av arbete i GIS-system.
 • Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.
 • B-körkort.
 • Kunskaper i Officepaketet.


Meriter 

 • Erfarenhet av hydraulisk modellering vatten-, dag- och spillvattennät.
 • Erfarenhet av samhällsbyggnadsprocessen.
 • Erfarenhet från drift- eller anläggningsarbete.


Det här är vi

Välkommen till Telge Nät – en del av Telgekoncernen. Vi uppmuntrar våra medarbetare att utvecklas genom tjänster som erbjuder variation i arbetsuppgifterna och ett stort mått av frihet under ansvar. Inom Telgekoncernen finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på allvar. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag. Vi är en organisation som strävar efter mångfald och jämlikhet.


Ansök idag

Vi vill gärna höra mer från dig! Vi intervjuar löpande – skicka därför din ansökan så snart som möjligt, och allra senast 12 maj 2019. Varmt välkommen att bli en av oss.


Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Joakim Ströberg, tf. chef planering VA och återvinning, 08-550 231 04 Har du frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta Gunnar Hector, HR-strateg, 08-550 230 42. Facklig kontaktperson är Sanne-Liv Olsen för Vision, 08‑550 220 00.

Vi har redan gjort vårt medieval och vill inte bli kontaktade av andra säljbolag.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom